Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]"Komputer Świat" Kod

Pastomen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem dzisiaj gazetę Komputer świat w której jest Kod bonusy na 3 dni premium i 300Gold i kod bonusowy na 7euro zamienne na 1500golda. mam takie pytanie czy jest możliwość jak kupie 2 takie gazety i załaduje 2 kody ze będę miał 3600golda i 6 dni premium jest to koszt dokładnie 32zł wiec jest to bardzo opłacalne ale czy jest to legalne?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o te 7 euro zamienne, to podobno można użyć więcej niż jeden kod. Co do 300g to tylko jeden na konto.

Opublikowano

No właśnie tez tak słyszałem ze można ten kod z gold karty na 7euro użyć kilka razy wiec za 2 gazety (30zł) mamy 14euro zamienne na 3000gold +3 dni premium +300gold. wiec sie opłaca o ile takie cos nie jest banowane...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

fotki kodów zrobi co najwyżej z opakowania w którym jest Pytka CD czyli kodu na 3 dni premki i 300gold ale to musiał by sie długo z tym bawić wiec wątpię żeby któryś sprzedawca pozwolił na tak długie oglądanie zapakowanej (zafoliowanej) gazety;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sprawdziłem to Kupiłem 2x gazety i mam 3300 golda co prawda można użyć tylko 1 kod na premium i 3 dni ale te 7 euro ile się chce

Opublikowano

Jezeli zobacze takie typu posty.Zamykam temat albo bedzie nagroda5%.

Masz racje, nie prosimy o kody, ale nie wolno także ucinać dyskusji ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Sprawdziłem to Kupiłem 2x gazety i mam 3300 golda co prawda można użyć tylko 1 kod na premium i 3 dni ale te 7 euro ile się chce

To super jak 7e można użyć ile się chce, mam nadzieję że bana nie dostanę.

07919872454565140601.png

Opublikowano

Kod na 300 golda i 3 dni premium wpisujesz jako bonusowy i jest on jednorazowy a ten na 1500 golda wpisujesz jak byś kupował golda w pewym miejscu i można ich ładowac do oporu ( kupiłem wszystkie 6 gazet w moim empiku)

5883373633_0bd61e6911.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...