Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Widzieliście

Emeryt.:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Nie mam nic do dodawania nowych rzeczy, niech dodają i to więcej lecz niech nie niszczą tym gry. Wprowadzają już takie głupoty, że szkoda na to patrzeć.

Opublikowano

Według mnie to niby czemu mają wyciągać od nas kase kilka ofert ze sponsorpay i masz te nowe itemy. Na koszulki zarobiłem w 15 minut+ dojście fundsów czas łączny ok.20-25 minut. Na tych śmiesznych cenach zyskują tylko gracze...

Opublikowano

Gracze zyskują ? Błagam, nie widzisz, że gra upada ? Próbują to poderwać żałosnymi przecenami, rare itemami i hoth na aa.

Nie ma to jak nabijać się z ludzi upośledzonych...Brawo dla dojrzałości.

Opublikowano

Ok z tymi mapami hoth masz rację ale np. Ty może nigdy nie korzystałeś z promocji? Prawdą tez jest że gra upada ale na to my już nic nie poradzimy . Z ofertami tez lekka przesada bo 90% to trochę za dużo rozumiem 20-40% ale nie 90...

Opublikowano

Ja też nic nie mam przeciwko nowym itemkom tylko niech one będą przemyślane i dość rozsądnie wprowadzane, a nie tak jak teraz: nowe bronie, 2 komplety strojów, promocje i nie idzie tego ogarnąć.

Co do obniżek to zawsze było to 49%, a i tak się zazwyczaj opłacało np. M16 było za tą samą cenę (mniej więcej) co "super". Mam nadzieję, że te promocje nie potrwają wiecznie.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dobijacie mnie czasami xD , jak za drogo to sie wkurzacie , wielka promocja tez macie sapy , xD... To wreście jak ma być : D. Ludzie ogarnijcie sie : D.

Mnie to też trochę dziwi że takie promocje dają ale cóż tracą wielu graczy więc coś trzeba zrobic ;]...

Gng8i.png
Opublikowano

Tracą wielu graczy LoL chyba coraz więcej ich jest xD

Ostatnio przecież była akcja "10 Milions Heroes " :D

1. Ilość graczy nie świadczy o poziomie rozgrywki.

2. 3/4 z nich to multikonta, dla 1000VP.

3. Klany rezygnują.

4. Lepsi gracze odchodzą.

5. Gra staje się rajem 13 latków, którzy hejtują Cię za każdego killa.

Opublikowano

@Up Googlus ma racje ;d Jak siedzę na Unranked same dzieci , co zarazem nie ogarniają Angielskiego , tak jak Polskiego ;d Dziś siedzi polak , i on się do mnie pyta na ile mam m16 ;d Mówię mu na zawsze . Ten , zaczyna robić spam ;d Że jestem ciota itp. I napisał ,,Hyba'' zamiast ,,Chyba'' . I dostałem bana , bo to był Mod ;d

Rozumiem że każdy , się może pomylić , sam coś źle napiszę zaraz poprawię ;d Ale ludzie mają ograniczenia ;d To już na pewno rzucili szkołę i napierdzielają w bfh 25/8 ;D

1323699630-U451984.png
Opublikowano

Panowie... trzeba przejrzeć na oczy... Gra niestety upada... czekać aż zrobią free forever... juz sie nawet tą grą nie interesują :P nawet bana ciężko dostać a tak sie starałem xD

Opublikowano

@up no niestety... zmiana waluty moim zdaniem barrrrrrrdzo dała w kość...

EA teraz robi wszystko żeby tych graczy ostatnich stracic. Niestety:

-brak supportu

-nowa waluta

-jakieś chore zmiany w patchu które nikomu nie są potrzebne

Gra pomału upada. Remake by się jakiś przydał

Opublikowano

Pewnie jeszcze coś dodadzą w Patchach, na siłe, byle tylko utrzymać i przyciągnąć graczy.

10906.png

Opublikowano

@up no niestety... zmiana waluty moim zdaniem barrrrrrrdzo dała w kość...

EA teraz robi wszystko żeby tych graczy ostatnich stracic. Niestety:

-brak supportu

-nowa waluta

-jakieś chore zmiany w patchu które nikomu nie są potrzebne

Gra pomału upada. Remake by się jakiś przydał

Co za głupota, po zmianie waluty masz o połowę tańsze fundsy.

- Support jest, wystarczy wybrać inną grę. Wszystkie siły idą teraz na BF3...

- Nowa waluta ma służyć zjednoliceniu. W przyszłości zapewne dołączy NFS World.

- Nowe stroje, nowe bronie, nowe mapy. Jak dla mnie da się przeżyć, gdyby nie nerf to kto wie.

Opublikowano

@Up , Googlus mówi co trzeba . Boże ludzie na łeb upadliście ;d Gra upada , to wiemy . Ale po ch*j płakać ;d Grajcie jeszcze jak jest . Bo zamkną ją , i będziecie ślepić w Tibie ; d

1323699630-U451984.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...