Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Widzieliście

Emeryt.:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol i oczywiście promocja nie dla mando ;x

serio?

To już doładowuje fundsy :D

35684.gif

b7fc7150386b39e1289a965.png

Pomogłem? Daj

likexf.png w tym poście.

Przyda się. !!THX!!

Opublikowano

Ja jebie! Akurat nie mam kasy, spłukany jestem, ja jebie - jaki pech... chuja na koncie, zjebanie. Sorki ale się wkurzyłem, Przepraszam za ostre wejście. Z chęcią bym kupił AK.

10906.png

Opublikowano

669 pkt to jest kwestia zrobienia jednej reklamy (ewentualnie kilku) ja dzisiaj zrobiłem 2 i z obu dostałem (210 + 405)

15min i masz AK

Opublikowano

Lub masz bana na SP :P

Ale z tą przeceną to przesada...

Wszystkie nobki teraz z AK/M16 biegają -,-

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

Lub masz bana na SP :P

Ale z tą przeceną to przesada...

Wszystkie nobki teraz z AK/M16 biegają -,-

Popieram twoją wypowiedź, teraz sobie spokojnie nie pograsz, chyba że masz zajebiście dokonaną postać i precyzyjnego skilla.

10906.png

Opublikowano

Boże ludzie, są walentynki nie podoba się wam, że jest AK i M16 na promocji to nie grajcie, cieszcie się, że w ogóle dali taką promocję. Co do Ciebie Paczuch to Ty chyba jakiś no-life skoro taki zły jesteś.

@Edit

Aż tak słabi jesteście, że boicie się tych broni? Te bronie były, są i będą gracie z nimi codziennie i jakoś nie płaczecie a teraz wielkie halo, promocja -90%. Jeżeli aż tak bardzo wam te promocje nie pasują to napiszcie to do tych którzy robią takie promocję, kit z tym, że was wyśmieją, ale warto spróbować.

Dziękuje dobranoc.

You can do anything you set your mind to, man!!

Opublikowano

Kuźwa, a ojciec się na mnie uwziął i nawet nie pozwoli mi wydać tych 5 zł z MOICH kieszonkowych na głupią broń, która jest warta 1/3 tej kwoty (praktycznie 1/3 2000 fundsów), a na telefonie kasy nie mam. Boże... Ban na sponsorpay. Do dupy, po prostu...

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Boże ludzie, są walentynki nie podoba się wam, że jest AK i M16 na promocji to nie grajcie, cieszcie się, że w ogóle dali taką promocję. Co do Ciebie Paczuch to Ty chyba jakiś no-life skoro taki zły jesteś.

Rozjebałeś system jednym zdaniem... co ma jedno do drugiego? Człowiek jest zły, każdy ma jakieś humorki, bywają dni lepsze i gorsze, więc nie wiem o co ci chodzi. No-life? Skąd ta pewność? Że się wkurwiłem i mam przerąbany dzień? Oj, nie udała ci się ta wypowiedz.

@EDIT

Lon333, ja również mam bana na SP. Chciałem nabić jeszcze na AK w promocji...

10906.png

Opublikowano

Narazie nie ale do końca tego miesiąca napewno będą wielkie promocje+ mają wprowadzić nową snajpe :D

Opublikowano

Przesadzają i to ostro.

Ostatnio na nowej postaci kupiłem sobie strój (3 itemki zaledwie) a zabuliłem strasznie dużo po czym okazuje się, że przywrócili multum rzeczy (np. nagle jest 2x więcej hełmów), które wcześniej wycofali. Teraz jeszcze te koszulki (za jedną z nich zapłaciłem cenę 3 razy większą), bronie, nowe rzeczy. Kiedyś to było coś jak wychodziło raz na dwa miesiące, ewentualnie na miesiąc. Dla mnie już przesadzali w momencie dodania M16 itp. ale mogłem to znieść, a teraz...

To już nie jest ta sama zabawa.

Wiem, że powiecie "kolejne żalące się dziecko na forum" ale mi chodzi jedynie o dyskusje na ten temat, co o tym sądzicie.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...