Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch na ModKameraPL Skrzynie Amora

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to dostaje się z bossów i metinów tak?

Tak, to dropi z bossów i metinów.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

działa ale ss nie mam bo wczesniej jak bez moda dropalem to juz dh widzialem i nie zdazylem zrobic ss

@przy nastepnym respie moze zrobie ss

78837664102555357754.jpg

pomoze ktos ubilem z 20metkow na modzie a mam podwojnego dropa wkleilem to do packa ale chyba nie dziala

Działa

Opublikowano

A można zastosować taka opcję żeby włączyć przez moda i normalnie jednocześnie żeby sprawdzić czy faktycznie się dropneło skrzynie?

I czemu wywala mi metka na modzie jak gram na MAX oddalonej kamerze? Wyskakuje okienko ze znakami zapytania. Win7 32

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Mam pytanie lotła komuś ta szkata z metka bitwy ?

Na phantosie widziałem jak przy 21lv komuś dropła.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

mozliwe ze jak mam moda wgranego ale nie gram na nim to nie widzialem szkat amora?? o.0 gram na normalnym kliencie ale tam jest kamermod wgrany :( bo ubilem grubo ponadd 100 metkow i 7 bosow i zadna szkata nie dropla tylko czekolady i roze

Opublikowano

Ja ma problem bo mam kramermoda ,ale gdy chce komuś ukraść drop to mogę ukraść wszystko oprócz szkaty amora niebieskiej... A pliki mam podmienione i wszystko widze... Wie ktoś może dlaczego tak?

Opublikowano

bo ta skrzynia sie nie da handlowac full block na all itemy nie handlowalne juz jest nawet dh nie podniesiesz tylko osoba ktora dropla moze podniesc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...