Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EmuleMT2[PL] [Hamachi]

EmuleMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy że zrobisz konto na hostingu i będziesz mógł pobierać.

Co do servera to bardzo fajny, jednakże client nie dopracowany, nie widać poprawie itemów.

Ogólnie bony i inne są fajne tylko zabawę psują miksturki przywracające 100% życia i many.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Temat Był w Koszu wyrzucony przez samego Moderatora ten oczywiście znowu skopiował all ...Ellien nie wiem wogóle po co Wrzucasz server na polskie forum nie jesteś ani Polakiem ani Angilkiem ktoś pisał up ze jesteś z Angli ładna ściema wogóle angielskiego nie rozumiesz czekalem 5 min na twoje odpisanie bo oczywiście google translator ci potrzebne ... cały temat ile tłumaczyłeś na Polski 1h ? Poza tym server istne DNO gm xAcer zabija na komendach kicka lub daje stuna gra tam wiecej teamu niż graczy, a co do ciebie Ellien nie wiem z kąd pochodzisz i szczerze to mnie to wali noobku ale jak chcesz opublikować swój żałosny server to nie na to forum a przede wszystkim nie na polskie forum wypad z tym servererem tam z kąd przyszedłeś skośno-oki murzynie

15963tata556.png
Opublikowano

omg , ja zabijam , kicuje hahaha ja nic takiego nie robilem jak nie wiesz to sie nie odzywaj obwiniasz mnie za winy innych , po za tym juz nie jestem gm .Reszta gm porobila itemki navi ,przerzucila na postac bez gm i koxy . mam nadzieje ze elien to ogarnie dzis

Opublikowano

Temat Był w Koszu wyrzucony przez samego Moderatora ten oczywiście znowu skopiował all ...Ellien nie wiem wogóle po co Wrzucasz server na polskie forum nie jesteś ani Polakiem ani Angilkiem ktoś pisał up ze jesteś z Angli ładna ściema wogóle angielskiego nie rozumiesz czekalem 5 min na twoje odpisanie bo oczywiście google translator ci potrzebne ... cały temat ile tłumaczyłeś na Polski 1h ? Poza tym server istne DNO gm xAcer zabija na komendach kicka lub daje stuna gra tam wiecej teamu niż graczy, a co do ciebie Ellien nie wiem z kąd pochodzisz i szczerze to mnie to wali noobku ale jak chcesz opublikować swój żałosny server to nie na to forum a przede wszystkim nie na polskie forum wypad z tym servererem tam z kąd przyszedłeś skośno-oki murzynie

Jestes Noobku ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...