Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe skrzynie amora

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy te skrzynki amora będą rozdawane na każde konto tak jak było ze skrzynkami świątecznymi? A może będą jakieś ograniczenia? I czy one w ogóle będą rozdawane za darmo? Za pewne info dam lajka:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi się jednak wydaje że będą darmowe na forum jest napisane zdobadz dodatkowe skrzynie z item shopu lub z metinów i bossów up jesteś tego pewny? Teraz sobie przypomniałem na forum napisane jest zaloguj sie i odbierz nagrode.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ale oni to robią żeby ceny obniżyć co trzeba przyznać do tej pory działało bardzo dobrze:) dajcie znać w odpowiedziach czy rozdają te skrzynie bo ją niestety nawet nie nam jak sprawdzić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z mobów chyba nie lecą tylko z metków i bossów

Skrzynie amora też są do kupienia w IS ale za 49 SM to mogą nas pocałować w du** :P

Opublikowano

Są w is więc na pewno za darmo nie będą rozdawane.

Poza tym lecą z metków i bossów.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

nadal nie otrzymałem pewnej informacji od was tylko podejrzewam chyba... A takie jeszcze pytanie żeby już nie robić nowego tematu. Myślicie lepiej kupić te skrzynie za 300 sm czy wydać to na pakiet wzmocnień bo chciałbym naszyjnik wybonować

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kupiłem skrzynie, można zamknąć ;] Co do tematu nie dostaniemy darmowych skrzyń przynajmniej z tego co wiem na dzień dzisiejszy to na 100% nic takiego nie będzie miało miejsca ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...