Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyCraft [RP][1.1][250 Slot][No-Premium] Zapraszamy!

Eskadra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam wszystkim ten serwer, jest miła atmosfera profesjonalna maszyna,, na której stoi serwer, ludzie są mili i pomagają, oraz praktycznie zawsze na serwerze jest mod/admin, który ci pomoże. Wejdź naprawdę warto.

Opublikowano

Zapowiada się świetnie i juuż wchodze ;)

tylko jedno pytanie czy to jest serwer dedykowany ?

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Co mi się nie podoba na serwerze to admin shopy z każdego rodzaju materiałem do kupienia za nie wielką w sumie kasę. Gdzie tu handel z graczami ma się rozwijać ?? Dodatkowo brak możliwości/plugina z umiejętnościami bojowymi (może xLevel byłby dobry tutaj), brak komend na topki umiejętności i kasy. Brak jakiegoś cennika zakładania cuboidów (bo co potem robić z kasą) i szkoda, że brakuje frakcji.

Jakby te rzeczy się pojawiły to serwer idealny. Ale to moje zdanie pamiętajcie.

Poza tym warto wspomnieć o możliwości ustawienia /sethome 1 i /sethome 2. Plus ilość kasy sprawdzamy nie poprzez /money tylko /bal, tego się dowiedziałem przypadkowo. To także masa działek do przejęcia jeszcze i fajne budowle.

Jak się coś zmieni to wrócę prawdopodobnie chyba, że znajdzie się coś podobnego do SkyCraft :)

p.s.

Aha i te 200 slotów. Widać, że serwer poważniejszy niż te 99% małych pierdółek publikowanych tutaj na forum.

Opublikowano

Serwer poprostu FULL WYPAS! Zapraszam do gry :)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

coś zauwazylem że nie ma nocnej zmiany :f bo czekam czekam i czekam i nikogo nie ma :(

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Dobry serwer naprawde polecam! HA miły i pomocny niektórzy nie ogar ale i tak super

polecam /hardkox

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

Na razie musimy poprawić parę niedociągnięć , za ok 2 dni zajmiemy się dodawaniem rzeczy które poprawia atmosferę oraz humor niektórych osób :)

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

@up

serwer działa , stoi już 5 dni bez żadnych restartów :)

Zapraszamy!

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...