Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemozna Sie Polaczyc Poprzez Server Proxy? O.o

HiDaN15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialem sobie zagrać na prywatnym serwie:metin_yt2sf_lw

ale wyskakuje mi taki błąd gdyż używam programu proxifier zmieniłem proxy na chińskie pieknie ladnie dziala wczesniej logowalem sie pograłem 20 minut a teraz wogole niemoge wejsc to odczytałem w programie

metin_yt2sf_lw.exe - Could not connect to 59.34.197.49:11002 through the proxy server.

Opublikowano

tzn. nie rozumiem? jak na ip? czy moglby mi ktos poszukac tego chinskiego ip dobrego zebym mogl sie polaczyc -.-

Mentor
Opublikowano
tzn. nie rozumiem? jak na ip? czy moglby mi ktos poszukac tego chinskiego ip dobrego zebym mogl sie polaczyc -.-

Wchodzimy na stronę :

To jest ukryta treść, proszę

Tam wyszukujemy IP obok którego będzie napisane CHINA

Opublikowano

no tak ale to jakis program do tego ciptok nierozumiem o co ci chodzi jakbys mogl sprawdz czy bez problemu wchodzisz na tego metina priva...

Opublikowano

posłuchaj : jak znajde dobre IP to wchodzi nieraz odrazu , a czasem męcze sie z 30min zanim wejdzie , więc trzeba mieć farta , a program Proxifixer ^^

busquets2.gif

Mój ulubiony aktor

Opublikowano

mam taki sam program tylko ten bład proces logowania trwa . i bach wywala do okna logowania niewiem o co chodzi ; // mogłbys mi pomoc jak skonfigurowałeś te ip SOCKS 5 czy http czy jak to tam jest?

up powiedz mi w jakich portach szukac najlepiej?

Opublikowano

nie jestem glupi gralem 20min potem mnie wywalilo probuje wejsc i duuuuuuuuupa. o.O non stop wywala do logowania cos jest nie tak ;/

to wkoncu powie ktos co i jak , moglby ktos teraz wejsc na serwer i podac mi proxy jakie ma ustawione itp moze ja bym sprobował...

Opublikowano

Powiedział co wiedział... Mi tam idzie, ale passów zapomniałem i nie moge się dostać na strone główną ^^

Co do tematu... Szukaj proxy aż do bólu - taka moja rada ;D

Modna sygnatura.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...