Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router ;o!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mozecie mi pomoc poszukac instrukcje do routera asus rt-g32 jak skonfigurowac i zabezpieczyc siec oczywiscie dam *5!

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

powinieneś mieć w pudełku

osobiście nie czytałem instrukcji strzelałem na pałę i do dziś nie wiem jak włączyłem internet

swoją drogą to jest tak proste że jak wrzucisz klawiaturę do klatki pełnej królików to jestem pewien że skonfigurują ci ją

Opublikowano

wystarczy odrobina znajomosci angielskiego by ustawic haslo... a przerywania nie zniwelujesz raczej... po prostu za slaby router kupiles

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

może będziesz miał podobnie

w konfiguracji kliknij Primary Setup->i tam wlan seciuryty

sam mam WPA i jestem heppy ale prawda jest taka że i tak można łatwo hasło scrackowa ;)

Opublikowano

przerywa ci wifi czy po kablu?

to ze najnowszy to nie znaczy ze dobry... z tego co aptrze to jest router za 100zł, jeżeli przerywa Ci po kablu to faktycznie masz cos zjebane, a jeżeli wifi to moze byc wina odbiornika w kompie jak i routera (tbh, trzeba było dołożyć troche kupic linksysa)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

ja zrobiłem tak sam nie wiem do dzisaj jak mi to działa mam D-Link Di-524

założyłem nową sieć dodałem hasło kablem podłączyłem do PC a wifi ustawienia wpisałem do laptopa wyszukałem siec podałem hasło i działa ... a na początku wszystko działało dobrze nawet nie konfigurowałem ( wgrywałem sterów )

i do dziś się dziwię jak to działa :D

jyh.jpg