Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ciekawostki i co warto wiedziec o mob grinderze na 1.1.0 (do zaawansowanych)

Hasae7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam do was prośbę. Jeśli ktoś z was może napisać mi :

-jak daleko muszę stać od miejsca spawnu mobów, aby te się respiły

-na jakich klockach się respią

-na jakim poziomie trudności najwięcej ich się respi (jeśli nic się nie zmieniło to wiem że easy, ale teraz tyle się pozmieniało...)

-z jakiego materiału budować mob grinder w powietrzu i na jakim poziomie wysokości ( F3 -> "y")

-jak duże muszą być platformy aby był on efektywny (dawał duży efekt, czyli żeby respiło się duużo mobów), ale proszę bez przesady.

I inne informacje które uznacie za ważne podczas budowy mob grindera w powietrzu. Mam zamiar owy zbudować, a nie chcę go potem poprawiać, chcę zbudować raz, a dobrze.

Osobę która odpowie mi na powyższe pytania i doda coś od siebie (porady itp.) postaram się wynagrodzić w miarę możliwości. Oczywiście zbudowany mob grinder oparty na radach tej osoby musi respieć dużo mobów.

Pozdrawiam Przemek.

Opublikowano

1. 50 kratek,

2. Na każdym,

3. Głupie pytanie - Hard,

4. Stone, dirt, lecz uważaj na Endermany aby nie zjadły Ci dirtu.

5. Pooglądaj na youtubie, poradnik od CTSG - zrób to samo tylko odwrotnie i też Ci poleci full mobów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...