Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[sugestia]Nowe hacki do MuOnline

Majkel

Nowe hacki do MuO  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dobry pomys?

• Tak
    • Nie
      0
    • Mi tam rybka...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sami widzicie , że dział Mu Online nie jest już za bardzo oblegany przez ludzi...

W tą grę nadal gra bardzo dużo ludzi.Jest multum prywatnych serverów i każdego dnia powstają nowe.

Wydaje mi się , że dział jest mało atrakcyjny dla użytkowników- nie ma nowych hacków ( przecież to mpc...)

Dlatego proponuje zorganizować konkurs , w którym nasi "codersi" stworzyli by nowe hacki/ boty etc.

Nagrodą byłoby np. gold member , która na pewno skusiła by wiele osób ;)

Dział być może znów by odżył...

Co myślicie??

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Mu Online w temacie i już nikt prawie nie raczy wejść...

Dlatego właśnie proponuję ten konkurs...

@Ref

Opublikowano

Jeżeli konkurs jest organizowany w dziale o tematyce Mu Online to powinna mieć szansę na udział w nim każda z osoba z Mu Online, a nie ktoś kto w życiu w tą grę nie grał czyż nie?

To jakby zrobić nagle w LoLu konkurs na najładniejszą sygnaturę lub quiz o tematyce Metina jak to jest dział LoL'a. WTF?

Ok dział potrzebuje jakiegoś ruchu i pomoc by się przydała ale ta forma do mnie nie przemawia bo jak już coś robisz rób bezinteresownie, a nie leć na rangę w tym przypadku Golda.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Jeżeli konkurs jest organizowany w dziale o tematyce Mu Online to powinna mieć szansę na udział w nim każda z osoba z Mu Online, a nie ktoś kto w życiu w tą grę nie grał czyż nie?

Oczywiście niech konkurs będzie dla wszystkich , tylko chodziło mi głównie o naszych coderów , bo głównie oni tu robią hacki itp...

Mi rybka czy bota zrobi ktoś z codersów , czy moderator lol'a , ważne żeby były...

To jakby zrobić nagle w LoLu konkurs na najładniejszą sygnaturę lub quiz o tematyce Metina jak to jest dział LoL'a. WTF?

Nie wiem o co Ci tu , teraz chodzi... -,-

Ok dział potrzebuje jakiegoś ruchu i pomoc by się przydała ale ta forma do mnie nie przemawia bo jak już coś robisz rób bezinteresownie, a nie leć na rangę w tym przypadku Golda.

Bez sensu gadasz...

Jakbyś raczył zobaczyć , nie mam żadnego postu w działach , które zajmują się programami umożliwiającymi tworzenie botów itp , to może świadczyć o tym ,że się tym nie zajmuje i tak właśnie jest...

Więc dlaczego oskarżasz mnie , że lecę na rangę ?

Chcę , żeby dział się rozwinął...

Opublikowano

Wszystko co napisałem zrozumiałeś na opak o.O

Oczywiście niech konkurs będzie dla wszystkich , tylko chodziło mi głównie o naszych coderów , bo głównie oni tu robią hacki itp...

Mi rybka czy bota zrobi ktoś z codersów , czy moderator lol'a , ważne żeby były...

Chodzi mi o to, że konkurs dot. działu X powinien być taki by każdy user działu X miał szansę w nim wygrać.

A nie ktoś nie związany z grą udzielający się w dziale Y w tym wypadku osoba z codersów.

Nie wiem o co Ci tu , teraz chodzi... -,-

To jest przykład na to, że takie coś jest bezsensowne.

Bez sensu gadasz...

Jakbyś raczył zobaczyć , nie mam żadnego postu w działach , które zajmują się programami umożliwiającymi tworzenie botów itp , to może świadczyć o tym ,że się tym nie zajmuje i tak właśnie jest...

Więc dlaczego oskarżasz mnie , że lecę na rangę ?

Chcę , żeby dział się rozwinął...

Mówię ogólnie nie o Tobie : D Sam coders w mojej opinii jest już nagrodą.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Chodzi mi o to, że konkurs dot. działu X powinien być taki by każdy user działu X miał szansę w nim wygrać.

A nie ktoś nie związany z grą udzielający się w dziale Y w tym wypadku osoba z codersów.

To dział ma stać w miejscu , bo nikt z działu nie umie robić cheatów...?

@Lepiej nie robić tego konkursu , bo nikt z działu nie wygra??

Dział ma dalej " leżeć"

Bezsensu.

Opublikowano

Nie chodzi o to. Nadinterpretujesz moje wypowiedzi.

Chodzi o to, że już samą ideą codersów jest pisanie cheatów tak jak np. do moderatorów ogarnianie działów.

To chyba miałabyś grupa propagująca autorskie cheaty na mpcforum, a przynajmniej tak sądzę.

Napisz do ich zwierzchnika czyli kokosza, Geo i powiedz ocb.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

A ja sugeruję, by takie sprawy na PW wyjaśniać jak teraz z razorem.

A co do tych hacków, to można by zachęcić ludzi do robienia, ale najpierw muszą być poradniki jak je robić.

Może zacznijcie od turnieju w MU a potem idźcie w stronę cheatów.

Opublikowano

Sorry ale prawda jest taka że żaden programista nie będzie marnował godzin życia za gold member'a ;/

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

jakby tak było , to nie miałbyś żadnego cheat'a na mpc...

Od czegoś mamy chyba codersów , którzy jednak nie są chętni do roboty -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...