Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem Metinem, choć nie tylko

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. otóż mam taki problem, że gdy próbuje włączyć Metina, czy FIFE 09 (mam na komputerze 3 gry)to komputer tak jakby mi się wyłącza, tak jakby to znaczy monitor gaśnie ale wiatraki się kręcą itp. problem jest dość dziwny, bo np. kiedy gram w Call Of Duty 4(wymagan chyba nie trzeb porownywac) to moglbym grac 5 godzin i nic nawet sie nie zatnie...a metina czasami włącze, logne i pogram 10 min to sie wylaczy, a czasem klikne na skrót zeby go odpalic i od razu komputer mi siada:/ Wie ktos moze w czym problem?? Zasilacz mam 230V, może i za słąby na moj komputer, nie wiem nie znam sie, ale jak juz mowilem ,przy jednej grze komputer siada(metin) a przy innej NIC. Opisze komputer: procek 2.8 GHz, RAM 256MB (wiem, malo, ale z Allegro juz ida nowe 2GB ) grafika Radeon 9600 128 MB.z góry dzięki za pomoc:)Troche chaotycznie napisalem, ale moze zrozumiecie o co "kaman" :D

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...