Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] klucz do MW 3

szczepan997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinien działać, aczkolwiek jak kolega wyżej napisał iż istnieje szansa, że jest on już używany ale ja osobiście nigdy z takim czymś się nie spotkałem anie nie słyszałem.

Poprostu zerknij na komentarze(czy gościu który je sprzedaje ma dużo negatywów np).

Jednakże wątpie, że ktoś by sobie robił taką kichę mając same pozytywne komentarze.

Sam kupiłem MW3 w dniu premiery w skklepie czyli wersję pudełkową, ale nie raz kupowałem keye do innych gier na allegro i NIE zdarzyło się tak żeby był on już używany przez kogoś innego.

A co do pytania to z tego co mi wiadomo to MW3 jest dostępne tylko na platformie steam.Więc jak już kupisz keya to nie da się go inaczej aktywować.

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

tez kupilem w dniu premiery ale ostatnio troche cheatowalem i niestey walapalem bana, i teraz chce kupic cd keya zebyt moc znow grac ale tym razem bez cheatow

Opublikowano

a czy polecacie kupowac ruskeigo cd keya za 30 zl czy lepiej za 70zl kupic normalna polska wersje?

to już jest bez różnicy tylko żeby aktywować ruskiego keya trzeba zmienić ip na ruskie np. przez proxy po aktywacji wyłączyć proxy i zmienić język z ruskiego na angielski lub polski

affibs.png

Opublikowano

Ja tam mam ruskiego za 50 dych i działa...

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...