Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fms +9 za 21kk

Lexus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie warto kupić fms +9 na serwerze solar, średnie 15% um -2%, kd smierci i penetr +3. Warto go kupić za 21kk na s. solar (26)?

Ok, jednak kupiłem fms +9 sr 8% um -1% kd sury +4 i potwora +2 za 15kk

:D

opłacało się chyba , nie?

Opublikowano

Troche KD ma slabe jak na 21 kk..

No ale KD można wyciągnąc i nowe włożyć

Dodatkowo Solar jest stosunkowo nowym serwerem i cena może w przyszłości się zmienić

Moim zdaniem się opłaca.

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Bierz! Kd pozmieniasz i bedzie git:)

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Ok, jednak kupiłem fms +9 sr 8% um -1% kd sury +4 i potwora +2 za 15kk :D opłacało się chyba , nie?

Max 13kk dałbym za nie... Cienkie KD :/

No ale lepsze to niż latanie np z fmsem +4 :P

Opublikowano

tamten wcale nie miał lepszych, co mi z tych 5% kryta i 5% penetracji?

A tak przynajmniej zaoszczedzilem kase na zbroje

Co racja to racja, pytasz się czy się opłacało, oczywiście. Lecz mogłeś się jeszcze potargować... Szkoda tylko że kd+2 potwora :/ Jak masz fundusze na is/lub powypełniaj reklamy i spróbuj zmienić. Ale z tym możesz jeszcze poczekać :)

Opublikowano

Co racja to racja, pytasz się czy się opłacało, oczywiście. Lecz mogłeś się jeszcze potargować... Szkoda tylko że kd+2 potwora :/ Jak masz fundusze na is/lub powypełniaj reklamy i spróbuj zmienić. Ale z tym możesz jeszcze poczekać :)

Gram bez IS, prędzej kupie yangi na allegro :P

Narazie fms-a zostawie, za okolo miesiac, jak ceny troche podskocza moze opchne go za troche wiecej, albo nawet za ta sama cene

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...