Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bartekyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ściągnąłem sobie fishbota M2Fish by ErpeL. Gram na polskim serwie, i łowie tym botem już trochę czasu i tylko na jednym koncie dostałem bana ale to przez głupotę bo zostawiłem bota na noc ale do rzeczy. Chciałbym się spytać czy jak postawie bota żeby łowił i włączę drugiego metina z moim kontem którym gram na co dzień czy nie dostane na to konto bana? Czy gm może to sprawdzić jakoś po numerze IP ?

Opublikowano

jak masz zablokowane hs i obejcie lub kamer moda to mozesz na 2 kontach

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Budowniczy
Opublikowano

najleoei na 2 metkach zagraj i na 2 oczywiscie blokade ustawiasz botka na m2 i nie powino byc banika

Opublikowano

@Up

@2xUp

Co CI da zablokowanie HS/Obejścia ? jak GM się do Ciebie teleportuje napisze :

Witam

ty nic nie odpiszesz i masz bana poza tym na PL-u banują konta powiązane ze sobą Emailem

(Lepiej miej na każdym koncie inny Email bo jak tego nie zrobisz Automat zbanuje Ci wszystkie konta)

pisze Ci to z własnego doświadczenia ja dostałam bana właśnie za to co napisałem wyżej.

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Jak cię przyłapią, dostaniesz również na drugie konto, bany rozdawane są na ip.

Jak już używam jakiegoś fisha to właśnie robię tak jak powiedział juz esperanto, tak o 22 idę na jakieś opuszczone jezioro i łowię.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...