Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nidalee ?

Awergio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie:Nidalee vs Akali vs Xin vs Anivia vs LB

Zależy mi na:Dobrej postaci , nie nudzącej się szybko

Dodatkowe informacje:Proszę o + i - ty postaci

Najbardziej chcę siędowiedzieć czy Nidalee jest dobrą postacią ? Nidalee czy Akali , kto lepszy

Opublikowano

Nidale jest dobrą postacią i szybko Ci się nie znudzi, ponieważ :

ma dobry dmg na początek jak i zarówno w późniejszym etapie gry

Opublikowano

Zdecydowanie nidalee jest lepsza ... Zarówno pod ad jak i ap. Preferuje jednak ad.

Anivia dosyć trudna postać, na 3 lvl'u combo q+e to pół hp. Ulti AoE

Lb b. duży dmg ale tylko na 1 osobie .

Xin, właściwie teraz nie wiem gdzie jest jego miejsce, mozna nim grac na topie/jungli. Ma dasha, podrzucenie ale są lepsi solo toperzy/junglerzy

Opublikowano

Ogółem lepsza jak dla mnie jest Akali, jak ją ogarniesz to nikt ci rady nie da.

Nidalee to bardziej support no, ale z dzidy potrafi pół hp zebrać.

Polecam ci serdecznie Akali.

Opublikowano

Nida to słaby supp, w aktualnej mecie odnajduje się jako ad offtank na topie, przyjemnie się Nią gra za sprawą różnorodnych skilli.

Akali, to świetny i dosyć wytrzymały assasin, dobrze sprawuję się na topie jak i midzie - polecam jednak na mida póścić ap carry.

Xin to słaby solo toper, niby fajnie się Nim tam gra, taki morde na przykład dostaje takie bęcki ze nawet pod własnym turretem boi się xina, mim oto lepszy z niego jungler - nie złe ganki.

Anivia to bardzo przyjemny mider, stun jest na prawdę wolnym skillshotem ale jak ogarnia się trafianie to mało kto jest Nam w stanie podskoczyć, aoe ulti trzyma na dystans prawie każdego przeciwnika.

Lb to mider który sporą część postaci nawet pod turretem pociśnie. Jej zadaniem tak jak Kassa jest gankowanie i psucie gry nie tylko na midzie ale i innych liniach gdyż jej użyteczność słabnie wraz z przebiegiem gry, ap carry powinien robić duży aoe dmg, ona natomiast jest w stanie zdjąć tylko jedną osobę w TFie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...