Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Quest 90 lv (1k sp)

kolo1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielkie dzięki :)

Teraz mam drugie pytanie-czy da się zmieniać bonusy w itemkach? Mam topór z pięcioma bonusami,ale mnie nie zadowalają zbytnio i chciałbym je zmienić,w jaki sposób to zrobić?

sygnampc.jpg
Opublikowano

Hmm..jak ma lvl mniejszy niz 73 to idz do handlarki w juno i kup takie niebiskie butelki(niewiem jak sie nazywaja ale to nie te many!!!)i nakladasz i ci all znikaja pieczecie i mozesz na nowo nabijac

Opublikowano

Mam 90 lv (tytan) i nie mam tego questa u destiny tradera...co jest nie tak? Każdy na forum pisze,że można sobie SP na tym nabić,a nawet nie ma tego questa,jakim to cudem??

sygnampc.jpg
Opublikowano

ten quest jest tylko dla nsa w przedziale lvlowym 90-110

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Opublikowano

To źle...w takim razie gdzie mam farmić tytanem na 90? Proszę o napisanie PEŁNYCH nazw mobków po angielsku (takie jak są na destiny LC) oraz nazwy mapy. Jeśli to dungeon to z jakiej mapy się do niego wchodzi. Pytam tak szczegółowo,bo jestem nowy w LC i nie jarzę za bardzo co i jak :)

sygnampc.jpg
Opublikowano

na 90 hmm ;D to myśle że egeha duchy , na czysto wychodzi jakoś 5 pu za mooba , posiedzisz kilka h i masz 10k pu jak się postarasz , masz 90 lvl to sobie weź bufa na atak z juno tylko tytem Ci będzie ciężko bo mało defa magicznego masz więc polecam seta na +15 ;P

John_Cena_Signature_by_RomRomz.png

Moje dokonania :

[x]50 Posts

[x]100 Posts

[x]150 Posts

[x]200 Posts

[x]250 Posts

[x]300 Posts

[x]350 Posts

[ ]400 Posts

[ ]450 Posts

[ ]500 Posts

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...