Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytania o meteorycie!

venturas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaam

Mam kilka pyatn zwiazanych z meteorytem:

1. Meteoryt spada po rozwaleniu shadow orba (podobno po rozwaleniu 1) a ja rozwalilem 3 i wyskoczyl boss, który mnie zabil i czy meteoryt spadnie mi na mape, czy musze rozwalic jeszcze jednego orba?

2.Da sie jakos sprawdzic czy meteoryt spadł? Zostawiłem terrarię wlaczoną na 30min i nie wiem czzy czasem

meteoryt juz spadł

3. Czy meteor moze spasc za korupcje czy spadnie zawsze na naszym takim zielonym ladnym terenie?

Z góry dzięki, lecą lajki ;)

Opublikowano

1. Tak meteoryt spada po rozwaleniu 1 orba ( jest 50% szans ) podczas nocy. A co do boss'a to tak po rozwaleniu 3 orbów pojawia się boss.

2. Tak na szybkiego nie da rady. Zazwyczaj pojawia się w lewym rogu komunikat - "A meteorite has landed!".

3. Nie ma zbytnio określonego miejsca lądowania. Może spaść w każdej części mapy, tj. latające wyspy, na dungeon, na korupcje i również może wpaść do oceanu. Musisz szukać. Zazwyczaj jest tak, że Meteor spada gdzieś po prawej stronie lub czasami na domek NPC. :)

Poszukaj. Jeśli nie ma to musisz podczas nocy rozwalić orby i czekać na napis z 2 punktu. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...