Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Animacje

TrenujeSplowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszę ten temat dlatego że mam problem ale nie mogę znaleźć takiego problemu w internecie. Mam problem z jak by takimi animacjami np: z pochodnią tylko nie wiem jak dać tutaj obraz bo muszę url a nie wiem jak url jak w image shack nie mogę bo błąd jakiś.

Z deszczem to jest ale dźwięku nie ma. A pochodnia no tylko stoi sobie i nie fajczy się nie ma dymu tylko świeci -,- proszę o pomoc

chciałbym o szybką odpowiedź

Bywalec
Opublikowano

reinstall Minecraft, reinstall javy, jeżeli java nie pomoże spróbuj może na jave 6. Najnowsze sterowniki karty graficznej masz?

5jJNSGS.png

Opublikowano

sterowniki naj mam tylko że w 1.0.0 były te wszystkie efekty tylko w tych nowszych. no w tej 1.1

-a co z tym modem optine ?

- z drugiej strony nie mam się po co was czepiać skoro mam słaby komputer jedynie od tego no nie pomyślałem

Opublikowano

Aj no i problem rozwiązany... miałem wyłączone cząsteczki. Jak mogłem tego nie zauważyć :D temat można zamknąć ale no mój błąd :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...