Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] WP - skrypty

SHAGGY89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPC

Pytanie najważniejsze dla czego zakładam wątek o nazwie WP.

Po ostatnich aktualizacjach DarkOrbit nie działają skrypty do ukochanego WP.

Co nie którzy się chwalą że mają te skrypty, inni piszą że stare co nie które działają.

Więc nie liczmy na pijawy tylko sami zacznijmy działać.

Przejdźmy do sedna sprawy.

Wielu z was zna się na WP. Proponuję by próbować włączać swoje skrypty jakie posiadacie na komputerach i dzielić się które działają, które nie, podawać ich dokładne wersje. Te które działają np potrzebują jakiś poprawek więc i przydała by nam się tu mądra głowa która umie to robić.

Więc zaczynam.

1. DO_Aurora - nie działa

2. DO_Lokator - jak wyżej

3. wszystkie do PET-a - nie działają.

4. antistealth + click v1 final - działa lecz są z nim problemy. (statki w niewidkach nie odróżniają się od innych, po wyjściu z niewidki nie widać ich tylko same lasery)

Dalej proponuje byście poszukali swoje i próbowali. Może zbierzemy jakąś paczkę działających skryptów.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

@up tylko że ty wymieniles te najwazniejsze z ktorych prawie wszyscy tylko korzystalisym. Bo one byly najprzydatniejsze

Reszta , to jakieś tez nie dzialajace smiecie. Typu kupowanie rakiet , amunicji , zastepujace cpu helstormowo/rakietowo itd. A do aurora byla najwazniejsze bo niewidki bylo widac itd.

Ogólnie rzecz biorąc wygląda to tak:

skrypty.png

Opublikowano

Ale chodzi tu by zebrać wszystkie działające. Napisałem przydatne lecz nie używałem DO_Aurora

Kożystałem z DO_Lokator, antistealth&Avtolock i 3 zmieniałem z bonusbox na PET Kamikadze.

Więc te które działają bądź są do poprawek wrzucajcie linki, zbierzemy jakąś paczke.

Dodatkowo kto się zna z forum na programowaniu w C++ by przerobić te skrypty którym coś brakuje?

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...