Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mam mega problem !

pinifarina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem premke na 3 dni golda i chce sobie kupić 5 slot na miesiąc ale jak chce go kupić to mi wyskakuje "5th Slot is free for Gold/Platinum users" i nie moge go kupić. Tak samo jak chce kupić broń tylko na 5slot np M60 to mi wyskakuje "Insufficient slot time" Nie wiem o co chodzi ?? nie moge kupic 5 slotu na miesiąc bo mam go za free na 3 dni ?? Proszę o pomoc i odp.. Z góry dziękuje !

Opublikowano

No więc tak.

Przy premium gold sytuacja wgląda w ten sposób, że 5 slot jest już "wbudowany" w premke. Nie można przez to kupić 5 slotu podczas jej trwania. Kiedyś był premium bronze, który w ogóle nie zawierał 5 slotu i to była najłatwiejsza droga do jego zdobycia. Teraz jednyną alternatywą na pozyskanie 5 slotu jest kupno premium silver, ponieważ tam 5 slot znajduję się w ekwipunku, a nie jest "wbudowany". A co za tym idzie? Pod koniec trwania premium można go stamtąd usunąć i zakupić jeszcze raz na 30 dni.

Co do broni.

Nie kupisz broni na 5 slot, który trwa krócej od samej broni. Tzn chcesz kupić broń na 30 lub 7 dni, a 5 slot masz tylko 3. Jest to blokada w IS i nic się z nią nie zrobi, bez zakupu slotu.

32354141673387527780.png

Opublikowano

No więc tak.

Przy premium gold sytuacja wgląda w ten sposób, że 5 slot jest już "wbudowany" w premke. Nie można przez to kupić 5 slotu podczas jej trwania. Kiedyś był premium bronze, który w ogóle nie zawierał 5 slotu i to była najłatwiejsza droga do jego zdobycia. Teraz jednyną alternatywą na pozyskanie 5 slotu jest kupno premium silver, ponieważ tam 5 slot znajduję się w ekwipunku, a nie jest "wbudowany". A co za tym idzie? Pod koniec trwania premium można go stamtąd usunąć i zakupić jeszcze raz na 30 dni.

Co do broni.

Nie kupisz broni na 5 slot, który trwa krócej od samej broni. Tzn chcesz kupić broń na 30 lub 7 dni, a 5 slot masz tylko 3. Jest to blokada w IS i nic się z nią nie zrobi, bez zakupu slotu.

Aha wszystko jasne dzięki za pomoc ! :)

A jeszcze jedmo pytanko czy jak kupie bronza premke na miesiąc to też będe mógł kupić 5 slot ?? czy tylko na silver ??

Opublikowano

Tak jak napisałem. Na bronzie będziesz mógł kupić 5 slot ponieważ, tam w ogóle go nie ma.

Jednak bronz został już wycofany przez g1, także możesz mieć problemy ze zdobyciem go.

Jedynie to allegro i tego typu strony. Tam szukaj.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...