Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Jestem nowy

MynDoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pomagam ludziom,którzy po raz pierwszy w życiu mają swój serwer(chodzi o pluginy).

Mogę takim graczom pomóc,jeżeli coś ci nie działa,nie możesz sobie z czymś poradzić napisz tutaj lub na pw jeżeli wymagałoby to sprawdzenia przeze mnie zawartości serwera.

Najbardziej specjalizuje się w call of duty (nowym) chodzi o klasy/perki.

Mogę też pomóc przy innych modach bo zauważyłem,że niektórym bardzo trudno wgrywa się pluginy...

Jeżeli jest to jakieś łatwe zadanie robię to za darmo(i nie wymaga ode mnie pośpiechu),jeżeli jest to coś większego trzeba zapłacić.

Potrafię także wgrać styl na forum,edytować go,wgrać amxbans,jakieś skrypty itp.

Tak jak mówię pomagam "nowym",którzy po raz pierwszy mają z czymś takim do czynienia.

Mogę także reklamować serwer (robiąc reklamy) oczywiście nie za darmo.

Nie chcę żadnych adminów/premium/slotów itp. Jeżeli jest to łatwa rzecz to robię za darmo,jeżeli wymaga to ode mnie włożenia większych starań robię za kasę.

I też proszę nie pisać mi takich wiadomości : "ile jeszcze?..." "kiedy skończysz" itp.

Jak skończę to napiszę.

I POWTARZAM NA SIECI SERWERÓW NIE DA SIĘ ZAROBIĆ! TO JEST TYLKO TAKIE DZIWNE PRZYZWYCZAJENIE LUDZI,KTÓRZY KUPUJĄ SERWER.WIĘC JEŻELI MYŚLISZ,ŻE ZAROBISZ NA SERWERZE TO JESTEŚ W BŁĘDZIE!

MOJE GG 35376970

Opublikowano

Napisz tutaj.:

http://www.mpcforum.pl/topic/523849-szukasz-sieci-serwerowadminowosob-do-zarzadzaniainne-zajrzyj/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...