Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z CD KEY

Salomux3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W BF bad company 2 grałem ostatnio rok temu. Lecz musiałem zrobić format komputera. I gra została usunięta. Gdy chciałem wczoraj ją pobrać wszedłem na moje stare konto którym już grałem , wpisuje kod klikam dalej wybieram jaką wersje chce pobrać czy Battlefield 2 bad company TM czy cyfrowa edycja nie zależnie którą bym nie wybrał to jest to samo, klikam dalej i cofa mnie do wpisywania kodu i jest komunikat że, Tego produktu nie mogę wykorzystać w tym miejscu i mam przejść na stronę w której można dokonać aktywacji. No to wpisuje mój kod E-mail Hasło i klikam Sing In i pisze mi że mój kod jest już używany <pokerface> i co mam teraz zrobić ??

Opublikowano

Musisz się zalogować na to stare konto gdzie użyłeś klucz.

Wcześniej nie było origina tylko bodajże w grze wprowadzałeś albo przy instalacji klucz i się grało.

OndteAw.png
Opublikowano

Musisz się zalogować na to stare konto gdzie użyłeś klucz.

Wcześniej nie było origina tylko bodajże w grze wprowadzałeś albo przy instalacji klucz i się grało.

Wiedziałem, że takie odp . będą dlatego uzbroiłem się w cierpliwość kolego... napisałem że jestem na tym samym starym koncie..

Opublikowano

Proponuję napisać na live chat, że Twoje konto uległo "awarii" i prosisz o nowy klucz.

ea.com - wybierasz grę - po prawej stronie skontaktuj się z doradcą

A możesz się tym kontem zalogować na Origin ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...