Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym troche przypakowac ale potrzebuje dobrego planu. Mam 16 lat zdrowy fizycznie,nie mam żadnych probelmów ze zdrowiem. Mam do dyspozycji siłownię załączona poniżej. Potrzebuje bardzo dobrego planu cwiczeń oraz diety.Chciałbym troche wrzucic tkanki mieśniowej na plecy, triceps,motyyle, nogi, biceps, oraz brzuch. Liczę na pomoc :(

post-226993-0-69216400-1329117384_thumb.jpg

ZBIERAM +++++++++++++++++

Opublikowano

Masz tu najprostsze fbw

dKJUt.jpg

do tego 10 rad żywieniowych z sfd.pl i możesz napierdalać.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mateq

Dobry post przynajmniej 1 osoba i pierwsza w temacie napisala

na sam poczatek dobre to jest

a tak P.S

tutaj nie ma osob ktore chodza regularnie na silownie i maja

duze pojecie o diecie i treningu wiec tutaj tematu nie zakladaj

chcesz porady ? wejdz na sfd.pl albo kfd.pl

i skoro chodzisz na silownie to czego tutaj sie pytasz ?

na silowni Ci trener/ludzie doradza jak masz cwiczyc

i co jesc

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Cwicz 2 miesiace na sucho, potem kup kreatyne i w łapie masz 40cm :D

Edit: Tak nawiasem, to proponuje najpierw poczekac na Twoim miejscu chociaz do 18-stki. Twoje ciało rośnie do 21 roku życia.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Słaba ta siłownia, dla Twojego dobra zapisałbym się na coś poważnego i zaczął ćwiczyć na maszynach, a nie wolnych ciężarach typu ławka, sztanga, hantle. To jest bezpieczniejsze i wiadomo jakie ćwiczenie jest na jaką partie mięśni.

@ Nie kupuj kreatyny, to jest gówno. Łapiesz wodę w mięśnie, jak chcesz ćwiczyć szybko na masę to tylko białko. Później przestajesz jak już masz dosyć wielkości mięśnie bo się zrobisz misiek i jedziesz na sucho żeby mieć rzeźbę.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Wyjdź i się nie ośmieszaj.

Słaba ta siłownia, dla Twojego dobra zapisałbym się na coś poważnego i zaczął ćwiczyć na maszynach, a nie wolnych ciężarach typu ławka, sztanga, hantle. To jest bezpieczniejsze i wiadomo jakie ćwiczenie jest na jaką partie mięśni.

Kolejny... Wolne ciężary > maszyny.

Jeszcze niech ktoś ze splitem wyjedzie, to będzie komplet...

@down

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Znalazł się guru <3 Kocie kim Ty kurwa jesteś, że będziesz mi pisał co mam robić. xD

Edit:

@up Dzięki temu czujesz się 'wyższy'? Proszę Cię.. xD trolluj dalej.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

@Mateq, chodzę do fitness klubu więc wiem co jest grane, miałem lekcje z trenerem i trzy lata byłem w klasie sportowej i nawet miałem pojebany test z siłowni więc wiem co mówię.

Day after day.

Opublikowano

@up co nie zmienia faktu że jesteś idiotą jak kolega wyżej , mianowicie "Lioo" .... btw chyba nie odróżniasz fitness od siłowni ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

To się nazywa fitness klub, ale jest tam siłownia. Jak widać to Ty nie znasz pojęcia fitness, a nie ja:)

http://www.getfitfitness.pl/klodzko/

Day after day.

Opublikowano

@Mateq, chodzę do fitness klubu więc wiem co jest grane, miałem lekcje z trenerem i trzy lata byłem w klasie sportowej i nawet miałem pojebany test z siłowni więc wiem co mówię.

klasa sportowa w gimnazjum to 6/8 wfów zamiast 2, ot kurwa znawca sportu

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A ja chodzę na siłownie, u mad bro? Znam ludzi, którzy więcej siedzą w tym gównie, niż ty, mistrzu z klasy sportowej i twój "trener", każdy z nich ci powie, że wolne>maszyny, więc swoje mądrości zachowaj dla siebie, bo gówno wiesz i jeszcze śmiesz mu pierdolić głupoty.

Km5iG.png

Opublikowano

bajceps bajceps i jeszcze raz bajceps

Mateq jeżeli jesteś na swoim avatarze to niezły z Ciebie hardkorowy...

dieta tylko stejki polecam obejrzeć filmiki Robert Burneiko.

1325845644-U48159.gif

Gość malutki688
Opublikowano

tak jak mowi Matequ, na poczatku atlasy itp, zlapiesz masy, kondycji i wtedy sie mozna brac za sztange.najlepiej to jak przez miesiac pochodzisz z jakims trenerem bo co my Ci mozemy tu napisac wiedzac ze masz 16 lat.

Opublikowano

Ja chodzę co 2 dni. Generalnie to wolne ćwiczenia są lepsze niż na maszynach.

Tak to mam tylko kilka ćwiczeń z hantelkami. Weź instruktora to Ci wszystko powie. Na początku jest ciężko, ale potem mięśnie się przyzwyczajają i jest luzik :P

Opublikowano

leżę i kwiczę xD

Mateq, jak zawsze dopierdoli komuś

Pseudo znawca ze sportowej jest koxem bo był w klasie sportowej i po swoim fitnesie jest już pro we wszystkim bo zjadł wszystkich rozumy i teraz każdy jest debilem.

Ja chodziłem do Klasy informatycznej w gimnazjum, teraz jestem w 3 klasie technikum informatycznego i gówno się znam na bzdetach takich jak grafika komputerowa, a i tak powiem Ci że tablet jest lepszy od myszki. i powiedział bym Ci to nie będąc siedząc w informatyce o.0

^^ Myślenie podobne do Twojego^^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Masz tu najprostsze fbw

dKJUt.jpg

do tego 10 rad żywieniowych z sfd.pl i możesz napierdalać.

To nie jest FBW omg ;/

FBW- full body workout wrzuć w translatora to się dowiesz.... to jest już prędzej trenig do startowania w dwuboju.

Edit: Tak nawiasem, to proponuje najpierw poczekac na Twoim miejscu chociaz do 18-stki. Twoje ciało rośnie do 21 roku życia.

Wyjdź koleś i się nie ośmieszaj po co spamisz jak nie masz pojęcia? ;o

Jeszcze niech ktoś ze splitem wyjedzie, to będzie komplet...

@down

Zgadzam się wolne ciężary są lepsze niż maszyny, maszyny to są dla kobiet według mojego mniemania "nie wszystkie"

ale od splita to się odpie****l bo to zajebisty rodzaj treningu!!! xD

bajceps bajceps i jeszcze raz bajceps

Mateq jeżeli jesteś na swoim avatarze to niezły z Ciebie hardkorowy...

dieta tylko stejki polecam obejrzeć filmiki Robert Burneiko.

Gimbus? xD

Opublikowano

To nie jest FBW omg ;/

FBW- full body workout wrzuć w translatora to się dowiesz.... to jest już prędzej trenig do startowania w dwuboju.

A to ciekawe.

Km5iG.png

Opublikowano

A ja chodzę na siłownie, u mad bro? Znam ludzi, którzy więcej siedzą w tym gównie, niż ty, mistrzu z klasy sportowej i twój "trener", każdy z nich ci powie, że wolne>maszyny, więc swoje mądrości zachowaj dla siebie, bo gówno wiesz i jeszcze śmiesz mu pierdolić głupoty.

devilmuscle.jpg

All hail, the king of haters!

TOPIC

Po pierwsze , to nie celuj w przyrost tylko w rzeźbę i kondycję. Co ci da siłówka jak będziesz miał nieregularne rozrośnięte muły albo będziesz dostawał zadyszki po 5 minutach ćwiczeń?

DOWN

To nie montaż, to Mateq...

Chodzi o to, że ludzie przy czystej siłówce, często zapominająo dobrym systemie ćwiczeń i mają np. wielki biceps a wogle nie rozwinięte plecy.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

TOPIC

Po pierwsze , to nie celuj w przyrost tylko w rzeźbę i kondycję. Co ci da siłówka jak będziesz miał nieregularne rozrośnięte muły albo będziesz dostawał zadyszki po 5 minutach ćwiczeń?

Chodzi o to, że ludzie przy czystej siłówce, często zapominająo dobrym systemie ćwiczeń i mają np. wielki biceps a wogle nie rozwinięte plecy.

Żeby rzeźbić, trzeba mieć w czym. Masa -> rzeźba. A tak w ogóle, to nie chce mi się odpisywać na twojego idiotycznego posta. Kolejny, który chuja się zna, a pierdoli najwięcej.

Km5iG.png

Opublikowano

tak jak mowi Matequ, na poczatku atlasy itp, zlapiesz masy, kondycji i wtedy sie mozna brac za sztange.najlepiej to jak przez miesiac pochodzisz z jakims trenerem bo co my Ci mozemy tu napisac wiedzac ze masz 16 lat.

To akurat mówiłem ja, żeby zacząć ćwiczyć na maszynach, a nie na ławce i sztangach :) Mateq jako 15 latek dobrze się sprawdza w roli strongmena, gdybyś miał mniej postów i czasu online to jeszcze bym Ci uwierzył :) Takich trolli jak Ty trzeba tępić, a Ty zamiast powtarzać po mnie i wyzywać mnie od idiotów weź się za siebie bo daleko nie zajdziesz i nie chodzi mi tylko o forum, ale to na tym się zaczyna. Papa.

A ja Ci powtarzam jeszcze raz, idź na porządną siłownie, zacznij się bawić na maszynach, czyli Atlas, Batterfly. Zacznij jeść dużo białka albo kupuj go w sklepie, nie bierz kreatyny bo to Ci nic nie da. Kiedy nabierzesz masy zacznij po prostu ćwiczyć bez niczego. Przed treningiem zrób sobie 10min rozgrzewki. 5min bieżnia i bieg, drugie 5 się rozciągaj. Proponowałbym Ci zacząć ćwiczenia od drążka, bo później jest ciężko to wykonać. Potem lecisz kolejno jak Ci pasuje, ale pamiętaj, że bicepsy się robi na sam koniec. Po treningu znów idź sobie pobiegać żeby poprawić kondycje. Sauna też jest dobrym rozwiązaniem, ja zawsze po treningu idę na saune i na prysznic. Myślę, że 2h trzy razy w tygodniu Ci wystarczy, jeśli chodzi o brzuch nie rób szóstki weidera, po tym bardzo bolą plecy, a późniejsze tygodnie robi się zdecydowanie za długo, nawet po 3h :) Lepsze są standardowe brzuszki albo maszyny. Ja osobiście brzuch robię na dwóch maszynach i na ławce skośnej, jakoś to idzie, a plecy mnie nie bolą.

Day after day.

Opublikowano

@up

Weźcie go stąd .... Głupich nie sieją sami się rodzą , głupszego człowieka nie widziałem ! ... dorośniesz zrozumiesz co za głupoty pierdolisz !...

@edit dzięki za warna "OBRAZA"

śmieszny jesteś ...

oficjalnelogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...