Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Fonline

Darkkaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gra ktoś jeszcze w "fallout online" - fonline? Aktualnie mam melee slaver'a na 22 prawie 23.

Jak ktoś nie wie o tym to hai:

http://www.fonline2238.net/forum/

Jeżeli ktoś miał styczność z Fallout'em i mu się spodobał, to online'ówka możliwe, że też się spodoba. Jedyne co różni Online, a singlem to, że tutaj jest bardziej włączony poziom "hardcore", support perki i jest ciągle update'owany. Czasem następują "wip'y", które tak jakby restartują całą grę i wszyscy zaczynają od nowa, jednak to jest organizowane co jakiś rok. Jak ktoś grał w Diablo 2 na battlenet'cie, to wie o co chodzi. Jeżeli chcecie zacząć to służę pomocą - zapoznanie z grą / build / itanzy. Nie polecam tej gry osobom, które nienawidzą, gdy tracą swój "dobytek", ponieważ wszędzie jest włączone PK i jedynie w strzeżonych miastach możemy czuć się bezpiecznie, dopóki nie zepsujemy sobie tam reputacji.

Btw. Fonline wymaga Fallout'a 1 i 2, nie ważne, czy macie kopie legalne albo nielegalne, na obu działa.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Weteran
Opublikowano

Ja grałem.. z kuzynem ;)

Autko + pełno itemków, 21 lv i potem się wszystko straciło,

grałem od nowa kilka razy, ale kuzynowi się nie chciało, a

samemu się w to gównianie gra.

Mam jeszcze chyba konto..

Z tego co wiem to tam można mieć max 21lv.

Chętnie bym pograł z kimś jakby co to jestem na gadu, które masz w moim profilu.

Ktoś kto nie grał w Fallout 1 ani 2 to nie ma po co grać w Fonline ;d

1329036830-U154499.png
Opublikowano

siema, na jakim serwerze gracie ?? ja gram na tlk m2 i jak narazie zadnego polaka nie spotkalem, oczywiscie jestem low lvl dopiero gram pare dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...