Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odtwarzac płyt do samochodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa ma się tak...

Posiadam scenica, ale jest w nim tylko radio kasetowe, które mnie nie zadowala, a nie chce go wyciągac aby nie niszczyc estetyki tapicerki. Słyszałem ze jest taki odtwarzacz płyt który jakoś poprzez fale radiowe czy cos takiego można zamontowac. Nie mam w tej furze żadbych gniazdek usb, ani nic aby podłaczyc radio, więc potrzebuje czegoś takiego jak napisałem. Tylko w żaden sposób nie moge wymyslic co wpisac w google aby znalezc takie odtwarzacze. Padajcie nazwę tego lub link do jakieś aucji.

Z góry dziękuje za każdą odpowiedź

Opublikowano

To się nazywa transmiter fm, wkładasz go do gniazda zapalniczki, ustawiasz jakąś częstotliwość, którą później ustawiasz w radiu, wkładasz pendrive/kartę pamięci do transmitera i w radiu słychać Twoją muzykę. Na allegro znajdziesz w chuj aukcji z tego typu urządzeniami, kupuj te, które kupuje najwięcej ludzi i uważaj bo potrafią zepsuć pendrive.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...