Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reset statystyk

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam w swoich statystykach dosyć niemożliwe dane bo gralem dawno temu na hackach. Teraz pytania :

1. Czy da sie zresetować statystyki konta ?

2. Czy kupować boosty na tym koncie , bo boje sie bana więc nie chce zmarnować pieniędzy ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

1. Niestety ale się nie da.

2. Szansa na dostanie bana jest bardzo mała, ponieważ 90% graczy albo nie wie gdzie raportować, albo im się nie chce. Ja sądze, że bana nie dostaniesz, ale pewien nie jestem. Posłuchajmy więc innych.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zależy jakie masz statystyki,wygrane wyścigi czy prędkość maksymalna,to zależy.

Ale według mnie,skoro bana jeszcze nie dostałeś to nie dostaniesz.EA ma to gdzieś,to oni tylko liczą na wpływy za sprzedaż boostów więc bana raczej nie dostaniesz.Chyba że ostro hackowałeś więc może być ban.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Aha,widocznie EA olało to i nie dostałeś bana.

Chyba że to w wyścigu wieloosobowym,więc jest większe prawdopodobieństwo na bana,ale skoro bana jeszcze nie masz więc nie masz się o co martwić.Większość graczy - Ci co hackują,dostaje bana za Bot'y.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

nie no ja bota nie używałem i nie mam zamiaru, ale pewnie na pewno olali, bo tych 10 kolegów również ma 999 km/h więc ktoś to musiał tak ustawić :P

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Bo jak w poscigi bedziesz dawac to bedziesz zalowac. ;p

Lol? W wyścigi opłaca się dawać skile, ale w pościgi tez. Np. Zwiększona masa auta, wydłużenie molocha. Bez tego to ciele jesteś. Każde auto będzie latać podobnie jak lotus elise/exige cup 260.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

statystyki nie zresetujesz. no o ile KIEDYŚ tam dodadzą reset statystyk, ale na 100% było by to za Boosty :P

Bana możesz dostać ale o ile to zgłoszą ale to nie jest możliwe w 100% masz takie jakieś 80% że cie nie złapią 20 % to juz to drugie :P

radze ci grać z Umiarem na tym koncie z tymi Boostami bo widać nie chcesz zmarnować kasy (jeśli wysyłasz esy kup w kiosku PaySafeCart za 20 zl masz okolo 80k boostow)

:)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...