Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]z serwem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tera mi wyskakuje błąd podczas łączenia serwera ^ ^ i co teraz ? Na plikach by BADAR daje ++++ i like jak kto chce -----

Proszę o szybką odpowiedz :)))))

Opublikowano

Serverinfo.py ? zmienione ip ? z końcówką 100

nie masz jakis bledow podczas odpalania?

Zapora systemowa wyłączona?

Matko boska, co ty wypisujesz ostatnio za bzdury, to mi się wierzyć nie chce.

Zapory wyłączać nie musi, on jako hoster, jeśli inni by chcieli grać, to by musiał wyłączyć.

Połączy się przez normalną końcówkę i z końcówką 100.

P.S

Sprawdź 3 razy zanim coś napiszesz.

@DOWN

Następny...

Nie musi włączać portów, on jest hosterem.

Jeśli masz launchera od M C N C C tego V2, to IP zmieniasz w serverimfo.py ale ten który znajduje się w Cliencie.

Opublikowano

Mondes , musi wylaczyc porty i zapore! nie gadaj glupot na plikach serwerowych 2006 nie musi na 2010 musi!

Mendes widzisz kolejna osoba napisala czy porty wlaczyl jak sie nie znasz nie odzywaj sie.

Mondes ciekawe jak sie laczysz z navicatem i z plikami ja jak nie odpale portu 22 w portmapie to np nie moge sie polaczyc z plikami tak samo jak portow nie odpale od navicata nie moge sie polaczyc.

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Mondes , musi wlaczyc porty i zapore! nie gadaj glupot na plikach serwerowych 2006 nie musi na 2010 musi!

Mendes widzisz kolejna osoba napisala czy porty wlaczyl jak sie nie znasz nie odzywaj sie.

Mondes ciekawe jak sie laczysz z navicatem i z plikami ja jak nie odpale portu 22 w portmapie to np nie moge sie polaczyc z plikami tak samo jak portow nie odpale od navicata nie moge sie polaczyc.

sama testowalam nie moge wejsc na serwer jak nie odpale portmap a zapore tez musi wylaczyc ty piszesz cos o czym nie masz pojecia

No to ja jestem inny, jade na plikach badara bez portmapa z włączoną zaporą i działa.

@UP

Zapewne AMIGE masz.

@DOWN

Thx za wyręczenie, na tym koncie to chce mieć 0%.

Mondes , musi wlaczyc porty i zapore! nie gadaj glupot na plikach serwerowych 2006 nie musi na 2010 musi!

@Mondes:

Ciekawe ja mam pliki badara moge ci na teamviverze pokazac ze mi nie laczy bez odpalenia portmapu

sama testowalam nie moge wejsc na serwer jak nie odpale portmap a zapore tez musi wylaczyc ty piszesz cos o czym nie masz pojecia

1.Nie musi włączać portów, przed chwilą pisałaś, że musi wyłączyć zaporę, teraz coś się zmieniło w Twoim życiu.

2.Tak, kolejna osoba dała błędnego posta, widzę, ślepy nie jestem.

3.22 To port, tj.: SSH nie MYSQL, wybacz.

@up raport leci obraza.

no to ja jestem inna bo mi nie dziala ;)

Ty sobie tylko posty nabijasz.

Używaj opcji edytuj, bierz przykład ze mnie.

P.S

Popatrz na swoje tematy/posty, potem oceniaj kto jest mądrzejszy.

Tym razem z pozdrowieniami dla Ciebie.

Opublikowano

Kusicielka gdzie tu widzisz obrazę? Jeżeli już tak chcesz to naprawdę mogę napisać coś niemiłego ;) hali1993 jesteś świadomy tego że możesz zrobić serwer bez pieprzenia się z hamachi?

Opublikowano

ja troche popelnilam blad w pisowni ale wiekszy blad popelnil Mondes bo pisal ze nie musi wlaczac portmapu i zapory wylaczac

@Up

1. Uzywasz Routera czy zwykly modem jakis? bo jak router to moze blokuje porty ?

2.  Masz ustawione w Ustawienia ->> Sieć ->>  Polączona do: ->> Mostkowana karta sieciowa bridged , nazwa: Hamachi Network Interface

?

@Ranimar slyszales kiedys o czyms takim jak blokowanie portow przez niektóre routery ? bo ja tak wyobraz sobie i troche kultury a nie piszesz przeklenstwa.

Opublikowano

@2 up pierdolisz głupoty rzygać się chce twoja wiedza ogranicza się do wiedzy osiągniętej na tym forum.Wyobraź sobie że miałem modem,router a serwer no hamachi nie mogłem postawić

hali1993 możesz określić swojego usługodawce internetu? (Netia,Neostrada etc)

Opublikowano

Ahaa rozumiem że to jakiś osiedlowy internet?

Wpisz w cmd ipconfig /all i wynik umieść na forum w formie ss lub skopiowanego tekstu z shella

Opublikowano

Screena mu daj... na www.fotosik.pl

Screena robisz klawiszem: prtsc (Print Screen)

potem odpalasz Paint klikasz Edycja -->> Wklej -->> Zapisz jako nazwa.jpeg

Jak za duzy screen bedzie i nie bedziesz mogl go dodac na fotosik.pl to zmiejsz go w jakims programie i dodaj na forum link.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...