Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Poszukuję klienta 10.02.2012 XenoXMT2

RastaManX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie, poszukuję nowego klienta serwera XenoXMT2. Serdecznie podziękuje i będę bardzo wdzięczny za link. Proszę tylko żeby te linki nie były z wrzuc.to i speedyshare.com Chcę aby ten klient był wrzucony przez was lub innego użytkownika, gracza. Klient oczywiście z 10.02.12r. Oraz jeszcze jedna prośba, link ten nie może być dla użytkowników z premium. Oczywiście będę próbował się odwdzięczyć.

Serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

Piana, wiem o tym, że można za darmo ale mi jakiś error wyskakuje ;/ Możesz coś poradzić ?

Error: we were unable to send email to the address you specified. Most likely your mail server refused our mailing. Please try again.

If nothing works, try a different email.

Opublikowano

mam nadzieje że z tego serwa mi pobierze całe a nie 800 mb i dalej nie idzie

troche to nie fajne bo już 3 razy pobierałem i do tego momentu i nic

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie, poszukuję nowego klienta serwera XenoXMT2. Serdecznie podziękuje i będę bardzo wdzięczny za link. Proszę tylko żeby te linki nie były z wrzuc.to i speedyshare.com Chcę aby ten klient był wrzucony przez was lub innego użytkownika, gracza. Klient oczywiście z 10.02.12r. Oraz jeszcze jedna prośba, link ten nie może być dla użytkowników z premium. Oczywiście będę próbował się odwdzięczyć.

Serdecznie pozdrawiam.

Źródło: http://wt010.wrzuc.to/pobierz/bcb3ea290597848ec00b7e22094da5cd1329117547

Cel: C:\Documents and Settings\xp\Pulpit\XenoXMT2client_10.02.2012r_by_Pawemol.part1.rar

Rozmiar: 700,0 MB (734 003 200 bajtów)

Pobrano: 254,2 MB (266 518 724 bajtów)

Opublikowano

PoweRade thx wielkie mam transfer 200kb/s z czego się cieszę ponieważ z linków na stronie głównej xenox'a miałem transfer tylko 15kb/s a mam internet 25mb dam łapkę w górę

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...