Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hasło do emaila

ziolo23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Znam Login i Hasło do konta w grze, maila, lecz nie znam hasła do maila. Jak go można zdobyć ? Nie ma ustawionej opcji przypomnienia hasła... Może jakoś napisać do zarządu onet.pl o prośbę odzyskania hasła ?

Opublikowano

Ten problem że nie ja zakładałem tego maila, wiec niewiem za bardzo jakie jest hasło przypomnienie hasła, a tym bardziej nr telefonu

Weteran
Opublikowano

Jeżeli nie znasz passów na e-mail to nic nie zrobisz z tym kontem.

Ono należy do tego, kto zna login i hasło do poczty.

Więc raczej takie konto ci na nic, bo właściciel w każdej

chwili może ci je zabrać.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

www.onet.pl ?

Jeżeli tak to klikasz poczta, wyskoczy Ci okienko do logowania. Poda hasłem po prawej stronie piszę: "Nie pamiętam hasła"

Klikasz w to i podajesz login do konta e-mail i gotowe. Jeżeli to nie o to chodzi to sory .

Opublikowano

Ale gadacie.

Jesli na o2.pl to jest opcja pzypomnienia o ile znasz odp. a pytanie.

Jesli onet tez jest mozliwosc przypomnienia.

Do supportu napisz tez o zmiane a jak znasz pasy do postaci to na stronce zmien e-maila na innego.

Opublikowano

dostales pewnie od kogos konto.. -.-

Ja tak doistalem kiedys..

Support metin mi odpisal ze to moja sprawa nie ich.. wiec jedynie, przypomnienie hasla na nr telefonu, ale nie odzyskasz, jesli to nie Ty zakladales.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Ja tak miałem że zmienili mi e-maila do konta, napisałem do supportu, podali mi 35 pytań dotyczących konta ( jaki login, nazwa postaci, kiedy zamiawiałem coś z IS'u i co to było etc.) odpowiedziałem na nie, połowa poprawie połowy nie wiedziałem i zmienili mi e-maila do konta. Spróbuj tego.;)

b_560_95_1.png

Nazwa Serwera : Cs-Natural [ FFA/BF2 ]

IP: 195.42.112.206:27033

Ilość Slotów : 16

Uptime : 24/7

Forum Serwera : Pisz PW, gg : 11579780

Typ Serwera : FFA + BF2

Fast Download : Tak

Opublikowano

Ja tak miałem że zmienili mi e-maila do konta, napisałem do supportu, podali mi 35 pytań dotyczących konta ( jaki login, nazwa postaci, kiedy zamiawiałem coś z IS'u i co to było etc.) odpowiedziałem na nie, połowa poprawie połowy nie wiedziałem i zmienili mi e-maila do konta. Spróbuj tego. ;)

potwierdzam up też tak miałem i mi zmienili :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...