Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak zrobić serwer dla jednej osoby?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz pliki serwerowe 2006 to nie potrzebny Ci PortMap jak chcesz sam grac natomiast przy plikach 2010/2011 potrzeba

Potrzebne Ci programy takie jak:

Virtual PC - Jezeli masz pliki serwerowe 2006
Virtual BOX- Jezeli masz pliki serwerowe 2010/2011
Navicat- Program do laczenia sie z serwerem
PortMap- Jezeli masz sf 2006 nie potrzebujesz , jezeli masz 2010/2011 potrzebny Ci.
Hamachi- Program ktory nadaje adres ip  (jezeli masz stale ip nie potrzebujesz go)

W zaleznosci jakie masz pliki serwerowe to musisz miec program albo Virtual PC , albo Virtual BOX

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

Programy:

Virtual BOX

Navicat

PortMap

Hamachi

Pliki serwerowe:

Polecam pliki serwerowe Badara 2010 .

bo jak juz edytowac to zeby to sens mialo na plikach 2006 nie ma tylu rzeczy co na 2010 .

Jezeli nie chce Ci się edytowac sklepow itep to mozesz pobrac gotowce na serwer sa na mpc gotowce.

@Edit: Bez Navicata nie ruszysz potrzebujesz navicat bo nie polaczysz sie z serwerem i z baza danych tak samo portmap bo np zeby sie polaczyc z navi trzeba porty odpowiednie odpalic bez portmapu tez ani rusz

Opublikowano

Na mpc sa Reuploady plików serwerowych temat z dzialajacym linkiem do plików serwerowych

Link :

http://www.mpcforum.pl/topic/554404-dlreupload-wszystkich-plikow-serwerowych-linki-nie-wygasaja/

Opublikowano

Tutaj masz jak postawić serwer na plikach by badar krok po kroku:

http://www.mpcforum.pl/topic/553556-tut-jak-krok-po-kroku-postawic-serwer-na-plikach-od-badara/

Milej zabawy z stawianiem serwera i edycja plików :)

Pliki są bardzo fajne tylko maja 1 blad a mianowicie zepsutego usera tutaj masz jak naprawić usera na plikach by badar:

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/504811-tutproblem-z-plikami-badara-po-start/

@Edit: Jak czegos nie bedziesz rozumial napisz wytlumacze Ci bo sama mam pliki by badar .

Opublikowano

mam problem ponieważ jak chce pobrać pliki badara z serwisu hellshare to jak wpisuje dobry kod to musze jeszcze raz napisac i tak ciągle a jak pisze pobieranie pliku to chwile pomysli znow mam wpisywac kod . o co chodzi ?

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Jeżeli masz pliki serwerowe 2006 to nie potrzebny Ci PortMap jak chcesz sam grac natomiast przy plikach 2010/2011 potrzeba

Potrzebne Ci programy takie jak:

Virtual PC - Jezeli masz pliki serwerowe 2006
Virtual BOX- Jezeli masz pliki serwerowe 2010/2011
Navicat- Program do laczenia sie z serwerem
PortMap- Jezeli masz sf 2006 nie potrzebujesz , jezeli masz 2010/2011 potrzebny Ci.
Hamachi- Program ktory nadaje adres ip  (jezeli masz stale ip nie potrzebujesz go)

W zaleznosci jakie masz pliki serwerowe to musisz miec program albo Virtual PC , albo Virtual BOX

1.Port Mapa nie musi mieć.

2.Navicat łączy do MYSQL DB.

3.Virtual PC i Virtual BOX to to samo prawie, da się odpalić i na sf 2006/8 i 2010.

P.S

Ty te bzdury bierzesz z głowy?

68 postów na dzień nabijasz, lol, samym spamowaniem, lub błędną odpowiedzią.

Opublikowano

" PortMap- Jezeli masz sf 2006 nie potrzebujesz , jezeli masz 2010/2011 potrzebny Ci. Hamachi- Program ktory nadaje adres ip (jezeli masz stale ip nie potrzebujesz go) "

Kusicielka .. Smiech na sali pro zdania . Port map jest potrzebny wszędzie na Hamachi aby grać z kimś.., więc się nie udzielaj jak nie wiesz bo to jest irytujące.. Radziła bym się mocnoooo ogarnać .. a Vritual PC i Box to to samo i jedno może być na tym i na tym więc Mocny Ogar Prosze Ciebie.. Radze się cofnąć do podstawówki i nauczyć się pisać zadania jak chcesz grać mądrą ..

@

Masz fajne zainteresowania o których malo wiesz... Ale to mnie rozbiło . ; d " Przejmowanie kontroli nad danym systemem " Hahahaha Dobra jesteś . Chcesz shackuj mi mikrofalówkę , żeby mi się talerz nie kręcił.. Brawoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...