Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]zacina sie

Kosiarz199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema all tak jak w temacie czasami gram w BF3 i mi sie ps3 zatnie i musze wylaczyc albo gdy sobie bo menu patrze to mi sie zatnie wie ktos moze jaka jest przyczyna?

Opublikowano

gry najczęściej się zacinają jak konsola zaczyna się przegrzewać, jeśli chodzi o menu to może być to spowodowane np. motywem o ile pobrałeś jakiś z neta, może to być wina źle wgranego FW

czy konsola stoi w jakimś miejscu gdzie możliwy jest słaby przepływ powietrza? warto by też wgrać na nowo FW jeśli sytuacja zdarza się często oraz przeczyścić konsolę, nie koniecznie musisz ją rozbierać, można przedmuchać ją sprężonym powietrzem albo przyłożyć rurę od odkurzacz do wlotów powietrza

819531478353821175209.gif

Opublikowano

ostatnio byl lipton z software. po 4.10 zaciela mi sie ze 2 razy (ogolna liczba scin odkad ja posiadam - 2). podczas plejowania we infamous. apo wydaniu 4.11 jest git morela.

zainstaluj softa od nowa, moze cos da. (nie hejtofac, jestem nooobem)

Opublikowano

@Up dobrze mówi, wszystko przez software nowy, też gram w BF i od czasu nowego patcha też mam ściny i spadki FPS.

Sharimi.png

Opublikowano

Tak jak koledzy up. To wina nowego firmware'a. Musisz poczekać na uptade uptade'a : D

Podobno przy 4.10 albo 4.11 niektórym konsole rozwaliło (dysk twardy) i Sony musi płacić z kieszeni za przegląd i wymianę.

Nic nie poradzisz na to.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Prawda jest taka ze ps3 czasem zalicza sciny nie zaleznie od softu. Jesli przegrzejesz lub grasz w bardzo wymagajaca gre jak np. bf3 czy black ops to bedzie scinac i wieszac czasem. Albo np. jak gralem z 5h+ i wychodzilem do menu zeby zobacyzc znajomych to mi sie 5 min ladowali.

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...