Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HOT! problem steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niech ja tylko kurwa konto stracę. To tych hackerów gołymi rękami pozarzynam, powyrywam płuca, włożę spowrotem i powieszę na latarni na sznurku. Kurwa bo 1500 zł nie może pójść się jebać!!!!!!!!!!!!!

76561198034810506.png

Opublikowano

Nie płacz, nikt nie będzie kradł twojego biednego konta. Pewnie mają problemy z serwerami, nie chce mi się włączać, żeby sprawdzać.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wiesz co? to na pewno nie są "problemy z serwerami". Bo steam padł już 2 godz temu. Pewnie są to takie ataki jak na psn ( ten steam tylko, że na ps3 ), a podczas tego ukradli chyba 60k kont. Nie wierzę, że mają coś "sami z siebie" bo jak kiedyś coś padło to po 3 min działało

76561198034810506.png

Opublikowano

Często coś na steamie robią, teraz chyba też, w nocy mam czasem tak, że wyłączają wszystko i robią sobie coś. To chyba nie żaden atak, szybko by wszystko wróciło do normy.

Opublikowano

Ale to już trwa za długo. "wyłączyli" o 17 a jest 22. Tu coś nie gra! Nigdy od 4 lat nie było takiego resetu, i to w dzień! Zwłaszcza w nocy 2-4 nad ranem i to po max 30 min

76561198034810506.png

Opublikowano

We're currently experiencing unexpected downtime that started around 10:30 PST (GMT-8). We're working on getting everything running again as soon as possible.

Coś tam im padło, ale już pracują jak widać.

Uczeń
Opublikowano

Jeżeli boisz się ataku hakerów to najrozsądniejszym rozwiazaniem by była zmiana hasła i po kłopocie (choć wątpię że to hacki)

btw- kiedyś hakerzy włamali się na minecraft.net po czym wszystkim doszło do normy (zmieniłem hasło na wszelki wypadek) i dalej ciesze się kontem premium

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...