Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Marketplace

Marcinek9292

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czego nie mogę zobaczyć nić w marketplace bo chce kupić G1 i nie wiem ile trzeba na fajną bron. Wyswietla mi to Your account status prevents you from buying any game items. Co jest ??

Opublikowano

Dokładnie, przyczyną jest to że jesteś zalogowany do gry. Jeśli będzie jeszcze jakieś pytanie, niech autor napiszę mi na pw, to otworze temat :) Cls.

@dit Otwieram na prośbę autora

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Mam jeszcze jeden problem mam 7 lv prawie 8lv i czy mogę kupić mp7a1 gold na 60dni i m60 gold na 60 dni za g1 czy muszę mieć premke ??

Jeśli kupujesz bronie gold są one na 8 slot i nie potrzebują premium konta, natomiast jeśli zechcesz kupić m60 jest to broń na 5 slot więc będziesz musiał kupić premium. mp7a1 jest na 3/5 slot.

@Down

Raczej 20% zniszki ;]

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

jednak polecam ci skombinować 3 dni prem gold z playspanu lub kupić za małe 4/5 zł bo dostajesz 30 % zniszki na produkty z marketplace jak wiecej kupujesz to naprawde sie przydaje :)

Pomogłem?

to się ciesz bo nie zależy mi na like itp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...