Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o hosting

junus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze , Czy mineserv.eu to dobry hosting ? ktoś miał do-czynienia z nim ? Jeśli tak to bardzo bym prosił o wypowiedzenie się tutaj :P

i jeszcze jedno pytanie jeżeli miałbym ten hosting to pluginy się wrzuca normalnie tak jak na własnym kompie ?

A może jest jakiś lepszy tani hosting ? także bym prosił o podanie takowych , dzięki ^ ^

Opublikowano

Chciałbym się także coś dokładniej dowiedźieć o ownserwe (zamieszczony w francji ) bardzo bym prosił o przedstawienie właśnie jaki jest ten hosting !

dziękuje

Opublikowano

minesev.eu jest to bardzo dobry hosting . Dużo miałem na nim serwerów i nie narzekam . Co do ownserwer to zwykły hosting bez lagów ;]

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

hmm :D OwnSerwer miałem tam raz serwer 20 slotowy trzeba powiedziac ze jak dowaliłem pluginów to czasami zdażały się lagi jednak gdy niewzucałem zbędnych pluginów było OK :D Tak pozatym łatwy panal dobra administracja

Bywalec
Opublikowano

Dobry, jak najbardziej świetny panel, ogarnięta administracja. Tylko weź polski serwer, tak jak @up, z Francji laguje bardzo. Bo Francja ---> Polska, a Polska ---> Polska różnica no nie?

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...