Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarna-Strefa[Dedyk][24/7][NO-WL]

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znudziły Cię serwery stare?. Pora to chyba zmienić! Mamy dla was nowy odlotowy serwer do zaprezentowania który własnie oficjalnie otwieram dla was!

Co ciekawego możemy znaleźć na serwerze?

-Znajomych

-Dobrą zabawę

-Odlotowe budowle.

Jakie pluginy posiadamy na serwerze?

Na serwerze posiadamy wiele pluginów lecz najwazniejsze to są te które trzeba mnieć .

miedzy innymi cuboid , jobs (prace) i inne rózne ciekawe rzeczy , można zobaczyć wszystkie pluginy po wpisaniu komendy /plugins w grzę.

Bedzie na serwerze WL?

Trudno powiedziec lecz raczej z czasem zapewne bedzie , lecz na to jeszcze nie moment.

Jest rekrutacja na moderatora?

Tak jest można sie zgłosić i zobaczycie czy wasze podanie bedzie zakceptowane.

Wysyłamy tutaj w tym temacie lecz proszę dostosować się do wzoru!

Imie:

Posiadasz premium czy też nie :

Doswiadczenie:

Ile dziennie byś poswiecił czasu na serwerze:

Ile grasz w MC.

Dane serwera.

IP serwera to : 87.98.235.148:25567

Do zobaczenia na serwerze!

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Imie:Damian (Gorylondko)

Posiadasz premium czy też nie :Tak

Doświadczenie: Umiem Stawiać Cuboidy bardzo dobrze znam się na komendach miałem swój serwer ale skończyła się kasa

:D

Ile dziennie byś poświecił czasu na serwerze:5-10 godz

Ile grasz w MC. 2 lata

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Imie:Tomek (_PeNeR_)

Posiadasz premium czy też nie :Nie

Doswiadczenie: umiem stawiać cuboldy i znajomość komend to 9/10

Ile dziennie byś poswiecił czasu na serwerze: ok. 5h

Ile grasz w MC. ok. 1roku

mca.png
Opublikowano

Imie: Bartosz

Posiadasz premium czy też nie : Nie niestety nie (zamiar kupna)

Doswiadczenie: Duże. Potrafię stawiać cuboidy i inne ;3

Ile dziennie byś poswiecił czasu na serwerze: 3-6 godz.

Ile grasz w MC. 1 rok.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Z góry dziękuję

;)

9pnux1.png

Chętnie Ci pomogę pisz PW lub GG

Opublikowano

Imie: Rafał

Posiadasz premium czy też nie : Niestety nie.

Doświadczenie: W minecraft miałem już swoje serwery (nie dedykowane), lecz właśnie dlatego chciałbym się sprawdzić na serwerze dedykowanym.Obiecuje, że nie zawiodę administracji.

Sam aktualnie posiadam serwer no-hamachi, ponieważ mam zewnętrzne IP, a gramy na nim z kolegami więc znam komendy bardzo dobrze.

Dość dawno temu bawiłem się w serwery hamachi, lecz wiadomo jak to serwery hamachi wytrzymują.

Ile dziennie byś poswiecił czasu na serwerze:3/4 godziny, a czasem nawet więcej || w Weekendy mam praktycznie cały dzień wolnego! więc mogę grać :)

Ile grasz w MC: w Minecraft gram już ponad 2 lata, a dokładnie 2 lata i 2 miesiące.

Nick w grze: HeaDShoT

Dodam od siebie, że jestem ogarnięty, nie szukam zaczepki, lubię pomagać innym i obiecuje, że będę starać się umilić czas gry graczom z serwera " Czarna Strefa" pozdrawiam i czekam na odpowiedź tutaj lub na gg 2291814

logofu.png

Coming Soon!

Opublikowano

Nazwa serwera jest bardzo dobra... Czarna-Strefa innymi slowy mówią : Dupa. Tak, ten serwer to jeden wielki shit, taki sam jak pozostałe ;) Komenda sethome nie działa, Pisze że plugg jobs jest a w grze nie ma :) Na serwerze byłem około minute i wyszedłem, pozdrawiam -.-"

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jedno pytanie . Dlaczego nie mogę się zalogować (teraz) piszę , że nie mam uprawnien ? ..

9pnux1.png

Chętnie Ci pomogę pisz PW lub GG

Opublikowano

@2xUP przeciez moderator napisał, że są w trakcie naprawiania więc poczekaj cierpliwie :)

@UP z tego co ja mam u siebie to serwer OFFLINE.Pewnie resecik mały

logofu.png

Coming Soon!

Opublikowano

Imie:Tobiasz (wiem ze dziwne

:D)

Posiadasz premium czy też nie :Niestety nie

Doswiadczenie:mialem wlasny serw niestety upadl dak jak inne na ktorych mialem opa na 2 serwach mialem

Ile dziennie byś poswiecił czasu na serwerze:duzo mam ferie

Ile grasz w MC.2 lata

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nazwa serwera jest bardzo dobra... Czarna-Strefa innymi slowy mówią : Dupa. Tak, ten serwer to jeden wielki shit, taki sam jak pozostałe ;) Komenda sethome nie działa, Pisze że plugg jobs jest a w grze nie ma :) Na serwerze byłem około minute i wyszedłem, pozdrawiam -.-"

Był problem z tym pluginem i przez niego padło.

Nie wiem tobie może sie nie podoba lecz innym tak...

@..

Serwer zachwilke bedzie znów działać mały dodany pluginek.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Imie:Michał

Posiadasz premium czy też nie :Nie posiadam

Doswiadczenie:Średnie

Ile dziennie byś poswiecił czasu na serwerze:Hmm 1godz 30 min

Ile grasz w MC.2 lata

Opublikowano

Imie: Rafał

Posiadasz premium czy też nie : Niestety nie.

Doświadczenie: W minecraft miałem już swoje serwery (nie dedykowane), lecz właśnie dlatego chciałbym się sprawdzić na serwerze dedykowanym.Obiecuje, że nie zawiodę administracji.

Sam aktualnie posiadam serwer no-hamachi, ponieważ mam zewnętrzne IP, a gramy na nim z kolegami więc znam komendy bardzo dobrze.

Dość dawno temu bawiłem się w serwery hamachi, lecz wiadomo jak to serwery hamachi wytrzymują.

Ile dziennie byś poswiecił czasu na serwerze:3/4 godziny, a czasem nawet więcej || w Weekendy mam praktycznie cały dzień wolnego! więc mogę grać :)

Ile grasz w MC: w Minecraft gram już ponad 2 lata, a dokładnie 2 lata i 2 miesiące.

Nick w grze: HeaDShoT

Dodam od siebie, że jestem ogarnięty, nie szukam zaczepki, lubię pomagać innym i obiecuje, że będę starać się umilić czas gry graczom z serwera " Czarna Strefa" pozdrawiam i czekam na odpowiedź tutaj lub na gg 2291814

Przyjme Cię na okreś próbny.

Chwilowo rekrutacje na moderatora zamykam lecz piszcie podania jak bedzie zamało to bede dobierać.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Imie: Krzysiek

Posiadasz premium czy też nie : Nie

Doswiadczenie: Możesz mnie zapytać o jak chcesz plugin na GG :P, umiem stawać cuboidy , znam tez komendy typu //wand itp.

Ile dziennie byś poswiecił czasu na serwerze:3-5 h ..(chodzę do szkoły

xD )

Ile grasz w MC : 4 miesiace

Jak coś to pisać na GG bo na Mpc-forum nie często wchodzę: 37276285

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Imie: Magda

Posiadasz premium czy też nie : Tak

Doswiadczenie:Duze, Umiem stawiać cuby itp ;d

Ile dziennie byś poswiecił czasu na serwerze:5-6 h

Ile grasz w MC. od wersji 1.4

Opublikowano

Imie:Kuba

Posiadasz premium czy też nie : tak

Doswiadczenie: ponad 1,5 roczne

Ile dziennie byś poswiecił czasu na serwerze: od 5-6 godzin

Ile grasz w MC. od czasow alphy

O Mnie : Jestem ogarnietym mlodym chlopakiem ktory ma wielkie rozpatrywania na serwery oraz ich udoskonalanie. Jestem wstanie dac dla serwera wiele pomyslow ktore sciagna setki ludzi. Bylem adminem na wielu dedykach i ludzie mnie bardzo chwalili. Jestem w stanie wyslac sms na serwer max za 10 zl. Jestem spokojny i wyrozumialy dla graczy. Umiem poslugiwac sie wszystkimi komendami poczawszy od komend na itemy a konczywszy na komendach world edit itp. (komendy do pluginow). Moge zalozyc nowe wspaniale forum. oraz wprowadzi na serwer wiele udoskonalen. Jestem w stanie zprowadzic wielu ludzi na serwer chociaz by przez zaproszenie wszystkich moich znajomych grajacych w minecraft ok. 10-15 osob ode mnie.

Opublikowano

Imię : Michał.

Posiadasz premium czy też nie ? : Niestety ale nie posiadam ;(

Doświadczenie : Znam cuboid na pamięć ( to podstawa ) Miałem parę razy moderatora , KidModeratora , a nawet Admina. Myślę że można dać mi szansę :)

Na serwer poświęcał bym od 5 do 8 godzin dziennie , bo jak wiadomo trzeba gdzieś wyjść z kumplami :)

Ile Grasz w minecrafta : W MineCraft'a gram jakieś 4 miesiące , ale jestem dość obeznany : )

POZDRAWIAM !!!!!!

Opublikowano

Imie: mateusz

Posiadasz premium czy też nie : nie

Doswiadczenie: dobre

Ile dziennie byś poswiecił czasu na serwerze: 2h

Ile grasz w MC. rok

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Imie: Daniel (shadow48402)

Posiadasz premium czy też nie : Tak.

Doswiadczenie: 8/10 Załozenie cuba to podstawa :).

Ile dziennie byś poswiecił czasu na serwerze: 5h.

Ile grasz w MC. Od wersji alpha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...