Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] planes mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż wgrałem na serwa planes mod zgodnie z instrukcją z mpcforum wszystko ładnie razem z toomanyitems i na singlu wszystko happy działa

teraz przechodzimy do multi

modloadermp v2 i planes mod v16 wrzuciłem do plików serwera .jar potem uruchomiłem przez start.bat pokazało sie wszystko ładnie w serwer.properties pozmieniałem co trza było ściagnąłem pliczek minecraft serwer.exe do otwierania serwa i wszystko ładnie

teraz test modu

wszedłem sobie na serwer na nicku york111 i tak dla testu chciałem zrobić drewniane skrzydło (bo chyba najprostsze) zebrałem drewno wszystko pięknie ładnie układam w craftingu i wychodzi mi skrzyło - ja już sie tak ciesze jak małe dziecko po czym klikam na skrzydło i co? end of stream... a w konsoli pojawiło sie takie coś:

[iNFO] york111 [/5.60.50.136:1224] logged in with entity id 417 at (8.596094771070206, 64.0, -20.62964986002097)

czy może mi ktoś pomóc bo chciałbym mieć tego moda a tu takie coś ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...