Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Nations cup 2012

xkamazutra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up polecam Ci Fraps, AviScreen lub CamStudio. A i nie zadawaj takich pytań w tematach tylko w dziale np pomoc techniczna albo masz programy w dziale "dobre programy" na głównej stronie.

Opublikowano

No wiec z początku nie bardzo wiedziałem, co ma te forum do jakiś mistrzostw. Ale dobra.

Skoro pomysł jest taki żeby zebrać ekipe 5 osób, nie ma problemu. Nie podałeś jednak konkretnej daty zapisów na te NC, a to jest bardzo ważne, ponieważ musimy się tutaj zorganizować. Następnie dobrze by było gdybyś podał jakieś konkretne informacjie z forum głównego, które potwierdziłyby to co piszesz i może dowiedzielibyśmy się czegoś więcej. Jednynie co znalazłem to, to:

http://forums.gamersfirst.com/topic/246701-2012-olympic-writing-contest/

Ale tutaj zapisy trwały do 31 Stycznia więc to raczej nie aktualne...

Co do samego konkursu. Mógłby on wyglądać w ten sposób, że byłby przeprowadzony na każdą z w/w klas^.

Wtedy wyłonilibyśmy najlepszego assaulta,meda oraz snipera.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jeżeli jest jeszcze możliwosć zapisów , to po prostu ustawić się kto chciałby zagrać kim na konkretną date i czas . I jeszcze jedno :

Wie ktoś na jakich mapach będzie to rozgrywane ?

Opublikowano

Koniec spamu. Nie piszcie postów typu 'ja chcę zagrać'.

@UP Co ty się tak rządzisz? Nie ty o tym decydujesz Źle zrozumiałem :)

Pierw musimy wiedzieć wszystko na temat NC, wiedzieć do kiedy zapisy, później ustalać kto gra.

@Down To samo napisałem w tym poście -.-

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Najpierw to Powinni się Modzi i ci inni(HM3 tak ty) dowiedzieć na temat tego NC + muszą wyrazić zgodę jak nie wyrażą zgodę to z nici z tego NC ;)

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

@2xUp

Nie rządzę sie człowieku więc się uspokój . Dałem tylko propozycję i zapytałem co i jak . Każdy ma prawo wypowiedzi więc nie mów czy ktoś się rządzi czy nie bo to nie nalezy do Ciebie .

//Spam | RaVneS

Opublikowano

@UP Nie. Razem z teamem uzgodniliśmy, że zorganizujemy osobne eliminacje do tego turnieju.

Poza tym, w tym tournamencie bardzo dużo osób w końcu nie wzięło udziału.

Osobne eliminacje a potem znowu ze ktos hackow uzywal... Tak jak Epean i Boyaka powiedzieli o mnie a ch*ja sie znajom

200[*]

250[-]

300[-]

350[-]

Opublikowano

@xkamazutra

Stary Bianka nie umie grać w Warrock'a, gram z nim przynajmniej z 3/4 dni w tygodniu to jest laps i hejter.

Btw. @2Up "ZNAJĄ"

tryt0kilme - sprzedane

trytok1lm3 - Gram

hightmast3r - Noob Char

trytok1lm3_6_3.png

hightmast3r_8_2.png

Opublikowano

@2UP Nie prawda. Ja teraz sobie trenuje skilla bez cheatów i mi bardzo dobrze idzie. Czasami lepiej niż na chamsie. Ale oczywiście trzeba mieć słuchawki.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@2UP Nie prawda. Ja teraz sobie trenuje skilla bez cheatów i mi bardzo dobrze idzie. Czasami lepiej niż na chamsie. Ale oczywiście trzeba mieć słuchawki.

Na publici czy na esl'u? Jeśli chcesz sprawdzic naprawde jakiego masz skila, to polecam ci pograc na esl'u. Tam same prosy grają i sporo mozna sie od nich nauczyc - szybciej sie trenuje skilla, niż na graniu z botami.

10 more

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...