Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Promocode xm8

stomba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, a wiec codziennie prawie napotykam sie w wr na czacie na takie cos ze ludzie pisze o kodzie na xm8 czy jest jakis darmowy promo na xm8???

Opublikowano

Zapamiętaj świętą zasadę!

Nie wierz we wszystko co piszą ludzie...

Jeśli będzie jakiś darmowy promocode wpisz w google:

Darmowe promocody do Warrock'a

Lub poszperaj na naszym forum

@UP szybszy, rozpisałem się

@Down nie powielaj postów, report

Opublikowano

Jak podają to albo własne promocody które dostali za wydanie g1 albo to jest Fake ja też mogę ci napisać np RFT4-23FER-4FGHSWD-45GCCV i to jest promo na xm8 fake mówię ci @Edit 50Postów wee :D

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

Tak duzo osob w WarRock'u ma xm8 bo jest bardzo latwa do zdobycia za kupno premium lub kredytow w formie promocoda. Do tego jeszcze Ci co kupia na allegro promocode lub od kogos dostana albo poprostu wylosuja w Lucky shot za kredyty i tak to sie komuluje.

@down/ Staram się przekazywać jak najwięcej informacji, bo to lubię a twój post jest zbędny.

Opublikowano

@UP

spamujesz cały dzisiejszy dzień

koleś zapytał o darmowy promocod na xm8 ponieważ powiedział mu o nim jakiś tłuk

A ty mi tu gadasz a jakichś Lucky shootach

PO CO TO

//Post nie wnosi nic do tematu | RaVneS

Opublikowano

Tak duzo osob w WarRock'u ma xm8 bo jest bardzo latwa do zdobycia za kupno premium lub kredytow w formie promocoda. Do tego jeszcze Ci co kupia na allegro promocode lub od kogos dostana albo poprostu wylosuja w Lucky shot za kredyty i tak to sie komuluje.

@down/ Staram się przekazywać jak najwięcej informacji, bo to lubię a twój post jest zbędny.

ale jak XM 8 Camo i XM 8 zwykłe może sie kumulować ? o.O

to jak ja mam teraz Aligator i kupie zwykłe to sie skumulują ? o.O

no chyba nie...

a co do promokoda to tak jak ktoś inny powiedział że jeżeli sie pojawi to na pewno będziemy o tym wiedzieć ; )

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...