Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Kto mi naprawi tabelke PLAYER?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, Nie [ga]patrol zostawiłam inne kilka ich bylo nie rebootuj serwera wpisz w virtual boxie:

/usr/local/etc/rc.d/mysql-server restart 

napisz czy dziala ja zw

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

wpislaem tak.. tera to gry whcode poczekaj >: zara napisze.

@EDIT

nie mam teraz woja 0 lvl ale mojej postac GM'a też nie mam ... w player jest ale na koncie nie ma :(

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

to ja się poddaje ;/ probowalam nawet dałam takie id jak w account jest ...

no ale.. pomyslmy.. itemy znajdują się w player >> item

moze lepiej by bylo zrobic nowa postac i w item zmienic id postaci na id tej nowej postaci?

@Edit: Wszystkie itemy jakie sa na serwerze znajdują się w zakladce item zarowno te z depo jak i z ekwipunku pewnie mozna jakos zmienic id starej postaci na id nowej postaci bo kazdy item jest przypisany do danej postaci za pomoca id danej postaci i id konta chyba jak sie nie myle

Opublikowano

ale.. postac moge zrobic. ale eq nie chce mi sie robic.. dlugo robilem eq pod pvp i exp :> to tak:

zrobie nowa postac tez woja gm'a(dam mu 250 lvl) ale.. mozna jakoś eq przelozyc?

(NIE WIEM CZY DZIŚ BEDE ALE ODPISZ PLS bo zaraz jade i prawdopodobnie jutro wroce)

Opublikowano

poszukam na mpc czy i jak da sie takie cos zrobic bo zapewne sie da skoro na takim metin5 pokasowali wszystkim konary jak kiedys gralam to przelozyc eq pewnie tez sie da jak cos znajde napisze Ci na pw. Jak juz znajde to napisze ci podeslesz mi swoj plik item i zrobie to.

@Edit: Nie lepiej i szybciej pobrac panel gm by bambusek? za pomoca tego panelu mozna sobie stworzyc item i dac w nim bony jakie chcesz nawet po 99999% no ale nie musisz takich dac mozesz sobie podawac normalne tylko ze to jest lepsze od dodawania bonów przez wzmocnienie przedmiotu i zmienianie przez zaczarowanie przedmiotu bo mozesz sobie dac jakie chcesz bony w itemie , ile chcesz % miec danego bonu , ile kd , jakie kd pomysl i odpisz chyba ze wolisz stare eq to moge poszukac na mpc jak to zrobic i moge ci napisac.

Opublikowano

ok..,ja lece.. dzis mnie w 100 % nie bedzie.. ale poszukaj i napisz.. bo moze u babci wejde bo mam tam drugi komputer. i zobacze.. ale poszukaj na mpc

z gory thx.

Opublikowano

poszukam na mpc czy i jak da sie takie cos zrobic bo zapewne sie da skoro na takim metin5 pokasowali wszystkim konary jak kiedys gralam to przelozyc eq pewnie tez sie da jak cos znajde napisze Ci na pw. Jak juz znajde to napisze ci podeslesz mi swoj plik item i zrobie to.

@Edit: Nie lepiej i szybciej pobrac panel gm by bambusek? za pomoca tego panelu mozna sobie stworzyc item i dac w nim bony jakie chcesz nawet po 99999% no ale nie musisz takich dac mozesz sobie podawac normalne tylko ze to jest lepsze od dodawania bonów przez wzmocnienie przedmiotu i zmienianie przez zaczarowanie przedmiotu bo mozesz sobie dac jakie chcesz bony w itemie , ile chcesz % miec danego bonu , ile kd , jakie kd pomysl i odpisz chyba ze wolisz stare eq to moge poszukac na mpc jak to zrobic i moge ci napisac.

podaj linka do tego panelu :>

Opublikowano

Juz uploaduje go i skana robie . Za chwile dam edita i linka do panelu.

config musisz wyedytowac po swoje ip czyli:

[config]
user = login do navicat
pass = haslo do navicat
host = ip z hamachi z koncowka.100
accountdb = account
playerdb = player
commondb = common
port = 3306
name = GameMasterPanel III - Bambus3k

Link:

www.speedyshare.com/file/qR5rX/GameMasterPanel-III-SF-2010.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/8d11113626d46335090f3fec453afc2bc66efedd1d23948d8f36758caa39d0a2/analysis/1329057842/

panel jest bardzo prosty w obsludze licze na + jezeli pomoglam ;)

@Edit: Tylko nie zapomnij skonfigurowac config.

Oryginalny temat: http://www.mpcforum.pl/topic/320246-dlgame-master-panel-3/

Opublikowano

ech.. lipny ten panel -.- a mogłabyś poszukac mi 2 opcji? że jak mam w player ta postac gm'a a na koncie nie to jak zrobie nowego gm'a to zeby z navicata przelozyc tamta postac?

Opublikowano

@up

nie :) ale dzieki za chęci :) na cb. zawsze można liczyc <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...