Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry

Sheezerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Szukam jakis gier na mojego kompa.moj komp no nie jest dobry :

Intel Pentium 4 1.6 GHZ

512 mb Ram

Grafa 32 mb nvidia geforce 2 MX

Chodzi mi o gry typu test drive unlimited (ktory mi nie chodzi ) nfsu2 ...gry ktore mam to Trackmania wszystkie czesci nfsu1 i u2 i mostwanted colin 4 , 5 ,3 ,2 flatout 1 i 2

zalezalo by mi na jakiejs swobodnej jezdzie jak np : test drive unlimited tylko ze z licencjonowanymi samochodami...z gory wielkie thx...dodam ze mam tez rpm tuning ;)

za kazda odp. wnoszaca cos do tematu 5 * :)

Pozdro :]

Opublikowano

Ja bym radzi NFS UNDERCOVER moim zdaniem najlepszy nfs jest duzo samochodow oraz fajnie sie jezdzi po miescie nawet gdy sie nei scigasz. lbo juiced2 tez dobra gra duzo samochodow bodajze 94 modele. Nawet w juiced masz opcje ze moszesz zrobic samochody z zaszybcy zawsciekli

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

@Up

N/c... Widziałeś jego sprzęt? Tak poza tym Undercover to syf, wszystko zerżnięte z MW tylko z poprawionym silnikiem graficznym

Może Live for Speed? ;x

@Down

Tylko, że to akurat chuj ma do tego, skoro te gry mu nie pójdą...

Opublikowano

Niepisze pierwszych lepszych gier tylko polecam te w ktore gralem.

@up sorki nie sprawdzilem grafiki.

halibel000001dk3.jpg

Opublikowano

ja mam podobny sprzet ale gf 9550 i szukam jakiegos FPS'a moze byc multi, nie lubie Cod'a i moh'a macie cos na magazynie? aha i BF2 juz kupilem

Opublikowano

w live for speed gralem u kumpla ale wg. mnie jakies takie mdle ^^...

nie wie mczy slyszeliscie jest taka gra GetAway czy jakos tak lae na ps2 jest na pc chyba nie ma...to cos takiego mniej wiecej mi chodzi no tylko troche rozudowane jakies...grafa nie musi byc super zaje...nawet zeby mi cos na minimum poszlo bo to w co gralem to juz ponudzilo sie troche ^^

Opublikowano
ja mam podobny sprzet ale gf 9550 i szukam jakiegos FPS'a moze byc multi, nie lubie Cod'a i moh'a macie cos na magazynie? aha i BF2 juz kupilem

Far Cry, Red Faction II, Serious Sam II, Hitman 2: Silent Assassin, Deadhunt (b. wciągająca, mała gierka ^^), Kroniki Riddicka: Ucieczka z Butcher Bay, Max Payne 2, XIII, Painkiller

Opublikowano

Quake 3 Arena

Opublikowano

nfs most wanted, najlepsza z nfsów a ze strzelanek to polecam timeshift, tez jest spox :D

quake 3 troche nudny jest i za proste te bossy :P jezeli chcesz cos strasznego zagraj w fear 2 lub 1

a ten serious sam 2 to taka wyjebista gierka ;D jak bylem maly nawalalem w to ile wlezie :D i nadal mi sie podoba, musze z neta sciagnac xD

Opublikowano

ze strzelanek to far cry2 albo counter strike a z wyścigów polecam nfs mw co jest najlepsze lub tez burnout paradise ale niewiem czyci pujdzie

29105455.jpg
Opublikowano
quake 3 troche nudny jest i za proste te bossy

koles nie rozsmieszaj mnie quake 3 nudny?hahah dobre...ja nie mowie tutaj o sp tylko o multi...tam to jest dopiero akcja...

Opublikowano

w CA gralem od closed bety... wkurwia mie to kupywanie broni na kilka dni... jak nie gram to tylko kase trace, to co podaliscie juz gralem ... ale thx za pomoc :D

Opublikowano

a ja polecę hard trucka xD swobodna jazdę masz a przy tym możesz jakieś przyczepy wozić :D i marki tez oryginalne :P

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

a ja Ci polece zebys stad spierdalal bo masz 1 post i juz kozaczysz...myslisz ze Ty nigdy bledow nie popelniasz ? ....normalnie RZAL BUL I ŁZY !

Opublikowano
A ja polecam taką gierkę: "Studiowanie słownika j. polskiego". Furmankowi się bardzo przyda!!!

Masz racje, jeśli ktoś piszę "stżelanek" to już normalny nie jest...

Opublikowano

a co to ten KTOS nie moze sie pomylic ? mi tez sie czasem zdarza zamiast "rz" napisac "ż" choc i tak wiem ze pisze sie poprawnie przez "rz"...Zal mi Cie...

Opublikowano

strzelanka automatycznie pisze sie przez rz ;> to juz sie wie ;) w dodatku napisał dokładnie ż nie z..

Jeśli chodzi o gry to spróbuj śmiało Far Cry , Half life 2 i Good & Evil

Opublikowano

dobra ciul kazdy robei bledy jesli nie jezykowe to palnie cos glupiego, czy pomyli sie w obliczeniach NIEMA CZLOWIEKA DOSKONALEGO ...

@:::

dawaj mi linka do tej "gry" jak taki kozak jestes ... tak samo kazdy z was kozaczycie tylko ...

@dretwiejaja

resp za bronienie :D

Opublikowano
dobra ciul kazdy robei bledy jesli nie jezykowe to palnie cos glupiego, czy pomyli sie w obliczeniach NIEMA CZLOWIEKA DOSKONALEGO ...

@:::

dawaj mi linka do tej "gry" jak taki kozak jestes ... tak samo kazdy z was kozaczycie tylko ...

@dretwiejaja

resp za bronienie :D

Dzieki ^^ ale taka prawda kazdy sie myli ;p...a co do tych gier..pomoze mi ktos ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...