Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Muted

PikaczuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki mały i wielki problem ponieważ grałem na Fastplanty i gdy grałem w pewnym momencie zauważyłem że pisze mi "You Haven Muted Forever " i se pomyslałem WTF? wiecie o co chodzi i co musze zrobić żeby znowu pisać za odp daje lajki

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

Mialem tak... Dostalem bana,potem mialem unbana czyli odblokowali mi konto, a po odblokowaniu moglem normalnie pisac...

Hackuj i niech ci dadza bana... Albo poprostu kwesta czasu ;D

LICZE na LIKE

Opublikowano

@Up niemożliwe, "muted" po angielsku (jeśli się nie mylę) znaczy uciszony

muta dostaje się gdy spamujemy na czacie ogólnym lub w grze

jeśli uważasz że to pomyłka, napisz ticketa (lepiej nie mów w jakich ogolicznościach ;p

Opublikowano

Rzeczywiście bana na czacie dostawało się, za napisanie 3 razy pod rząd tego samego. W skrajnych przypadkach, można było dostać za przeklinanie lub wyzwiska. Jednak po patchu wielu graczy zostaję wyciszonych, bez powodu. Dlaczego? Dzieję się tak, ponieważ G1 pracuje nad kolejnym nowym systemem, mającym na celu pozbycie się spammerów z głównego czatu w lobby. Jednak system sam w sobie, jest jeszcze nie dopracowany i ma wiele wad.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

ja tak mam co dziennie jesli po 30 min - 1 h nie odblokuja cb to napisz ticketa (mnie po 30 min odblokowuja) :D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Wlasnie tak jak Shadow napisal przez probe wprowadzenia nowego systemu sa te bledy. Dlatego ostatnio duzo graczy zostaje mutowanych na czacie za nic lub za napisanie zwyklego jednego slowa... Jest to zwykle nie dopracowanie przez G1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...