Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Program] [.NET] ModCraft v1.2.0 | Mody/Textury/Servery/Skiny

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie moge kliknac ikoni install , mam net framework 4

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Chciałem ściągnąć to z oficjalnej strony ale cały czas mi j****a reklama wyskakuje!

"Odstawiłem leki farmakologi narka, wystarczy bletka top i zapalarka!" Kali-Haj

"Tu jeszcze można coś opalić" Molesta Ewenement - Wole się nastukać

(_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅­­­­­­­­я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_­̅­_­̅­_­̅­(­)­ڪے

Opublikowano

Teraz wszystko jest jak najbardziej ok ;] blad byl w wadliwej wersji

1.3.2 smigaa ;D

Opublikowano

Super i pozdrowienia dla twórców (MazQuick też :))

Bardzo pożyteczny program i dobrze że działa już sprawnie!

Opublikowano

Witam, jak wchodzę na stronę z downloadem to jest tylko "The specified thread does not exist." - co robić???

mca.png
Opublikowano

Mam pewien problem z wersja modcraft 1.3.2. Mianowicie rejestracja przebiega pomyślnie lecz nie moge instalować żadnych modów ( okienko instal jest nieaktywne).

Opublikowano

Człowieku naciśnij najpierw "Add to install Queue" i wtedy ci się wyświetli w "Mods in Queue" i będzie dostępne okienko Install Mods ...

A teraz jeszcze pytanko, może zrobicie coś/ upewnicie się że mody są ze sobą kompatybilne czy coś bo połowa mi nie działa, lub jej nie wyszukuje mod craft po zainstalowaniu i nie działają ...

Opublikowano

Człowieku naciśnij najpierw "Add to install Queue" i wtedy ci się wyświetli w "Mods in Queue" i będzie dostępne okienko Install Mods ...

A teraz jeszcze pytanko, może zrobicie coś/ upewnicie się że mody są ze sobą kompatybilne czy coś bo połowa mi nie działa, lub jej nie wyszukuje mod craft po zainstalowaniu i nie działają ...

- dizękuje :) Ale mogłeś troche spokojniej. Przeważnie takie małe napisiki kojażą mi sie z reklamami niż z czymś ważnym. Pozatym w poprzednich wersjach było prosciej ;)
Opublikowano

No to w następnej wersji spróbuję zmienić ten label na przycisk. Spróbuję, bo nie wiem, czy uda mi się go gdzieś wcisnąć :D

PS. Nowa wersja ma całkiem nowe menu główne ;)

Opublikowano

Przez ten mod straciłem swojego minecrafta z yogboxem i fajnymi savami!

Przed instalacją moda zrób kopie zapasową Minecrafta na wypadek gdyby wystąpił crash gry.

27219.gif

36126.png

5610.gif

36066.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie da się zarejestrować na ModCraft.eu, na forum, ani w samym programie.

Już mnie to zaczyna powoli denerwować.

Na forum co chwile wywala że źle przepisuje obrazek (a jestem pewien, że dobrze przepisuje), a gdy zarejestruje się w samym programie i kliknę na przycisk rejestracji to program każe mi poczekać, bo trwa ładowanie (wait). Problem w tym że to ładowanie ostatnio trwało 20 minut, i pewnie trwało by dłużej.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...