Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack :(

goszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z żalem to robie ale macie... Nacieszzzzzcie sie :(.Hack nie jest Móóój.Wiec prosze nie pisac "prosze o bana lub warna dla tego pana" "hack nie dziala" itp .

http://rapidshare.com/files/270870049/work...by_M1_.rar.html

http://www.virustotal.com/pl/analisis/a18d...8d04-1251024727

hmm.. troche to ma virkow :PP

instrukcja

1. wypakuj gdzie kolwiek

2. wlacz x1njeckt i dodaj hack.dll i d3d.dll (jak bedziesz mial napisane w What to incjekt Gunz.exe zmien na Engine.exe

3.wlacz ca

4.nacisnij insert i włala :P masz hacka. wlacz tylko wallhack bo nie sprawdzalem wiecej opcji. nie naciskaj drugi raz insert bo mozesz miec d/c

Sory ze ta instrukcja tak na odwal sie :P

Opublikowano

to dobrze ze sie wylacza. jak bedzies zmialnapisane na perX na dole 2/2 incected (tralalalalala) to dobrze. potem w grze naciskasz insert i wybeirasz tylko wallhack .

DeltaV nie szantazuj mnie.i nawet mnie nie Wkur...... zapomnialem dodac skana juz dodaje

Opublikowano
Spoko hack ^^

siema tylko ze u mnie jak zagram 1 meczyk i chce zagrac drugi to mi Combata wylacz

odrazu mowie ie wciskam 2 raz insertu

mam net frameworker 3.5 i combata probowalem nawet z zgodnoscia w 95 i nic

POMOCY!!!

Opublikowano

Niepotrzebny spam hack dziala ..... wlaczacie hacka przed zalogowaniem wybieracie walhack i logujecie sie.... gracie i wszystko ok....

ninjaj.gif

01010110_kadir41.png

swider8787-2.png

Opublikowano
hmmm. :D nawet to i lepiej ze wam nie dziala :P bedzie mniej hackerow :)

@edit@ kamil daj mi 5 proszeeeeee

wkurwiasz mnie frajerze myslisz ze tylko ty znasz strone mpgh?

z zalem to wypierdalaj na tamto forum

Opublikowano

Mi tam ten hack chodzi , ale i tak nie gram na hackach xD

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

a tak w ogóle to link chyba wygasł wiec wstawcie nowego :P bardzo proszę :P ^^ 5* jak by co 8j

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano
hmm. walcownia. widac jestes Pojebanym Tępym Bezmatczynym (xD) dzieckiem . I wiesz ja mam tam konto ;] i jeszcze mam konto na innym znanym forum o hackach wiec wiem co sie dzieje ;] a ty jedynie tutaj :D hah. idz pozamiatac ulice pls

a ten hack to xfire tak jakby . ma takie funkcje jak xfire. a juz daje nowego linka

http://rapidshare.com/files/272051277/work...by_M1_.rar.html

raczej ty jestes pojebany którego stara nie kocha a stary tylko w nocy dzieckiem bezmózgu jebany napisalem ze mam duzo kont na zagranicznych forach a ty wyjezdzasz mi z tekstem ze tylko tu mam konto POPIERDOLENCU umyj cycki brudasie z woodstoku

Opublikowano

Virki są ale jak nikomu nie rozwaliły PCeta to mogą być :Pp

"O rany, rany, jestem niepokonany..."

"Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili

pokaż że się mylili..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...