Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBEM]Minecraft sie zacina.

KillFrenzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko witam mam problem.. minecraft sie tnie nie wiem czemu zacina sie co chwileczke lagi lapie malutkie no takie przycinki. Dysk twardy w laptopie mialem rozwalony wymienil mi kuzyn, wrzucil system, sterowniki wszystko od nowa... podam parametry mojego lapka bo moze to cos wam da... :

Laptop toshiba, Procesor Intel? Core i3 CPU M 350 @ 2.27 Ghz 2.27 Ghz (4 rdzenie odblokowane kostki), RAM 4GB (wolne 3.80 GB) , 64x bity system , karta graficzna zintegrowana Intel? HD Graphics cos okolo 1.27GB, nie wiem co jest grane z tym MC.... pomozcie z gory dzieki posypia sie + za kazda normalna odp

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Opublikowano

Przydziel więcej pamięci RAM w MineCraft'a możesz to zrobić przez start.bat albo znajdź sobie jakiś poradnik ;]

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Bywalec
Opublikowano

Masz oryginalny?, jeżeli tak to proszę tut jak przydzielić więcej ram'u:

http://www.mpcforum.pl/topic/544080-video-tut-jak-przydzielic-wiecej-ramu-do-minecrafta/

Przyspieszenie Mc, ile masz FPS?:

tut:

http://www.mpcforum.pl/topic/421768-tutjak-wyeliminowac-zacinanie-sie-minecraft/

5jJNSGS.png

Opublikowano

Te przycinki to efekt wolnego generowania się mapy (jeśli cały czas chodzisz). Aby to wyeliminować musisz postać w miejscu przez 10-15 minut ;).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Te przycinki to efekt wolnego generowania się mapy (jeśli cały czas chodzisz). Aby to wyeliminować musisz postać w miejscu przez 10-15 minut ;).

nie... bo nawet drewna lupac nie moge

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...