Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer bez hamachi

Herciks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem swojego własnego serwa bez hamachi odblokowalem tez porty w routerze ale nadal nikt nie może wejść na mój serwer tylko ja i mój brat dlaczego muj router to Tp link

Opublikowano

Podaj jakie masz IP . Niektóre internety są takie które mają takie IP na które nie może nikt wejść .

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Bywalec
Opublikowano

Podaj jakie masz IP . Niektóre internety są takie które mają takie IP na które nie może nikt wejść .

Nie powinien podawać tutaj swojego ip. Dodatkowo na każdym ip da się mieć serwer więc nie kombinuj!

@TOP

Wyłącz zaporę sieciową i antywirusa. Proszę dokładny tutorial:

http://www.mpcforum.pl/topic/275322-tutstawianie-servera-minecraft-bez-hamachi-z-routerem/

5jJNSGS.png

Opublikowano

Nie powinien podawać tutaj swojego ip. Dodatkowo na każdym ip da się mieć serwer więc nie kombinuj!

@TOP

Wyłącz zaporę sieciową i antywirusa. Proszę dokładny tutorial:

http://www.mpcforum.pl/topic/275322-tutstawianie-servera-minecraft-bez-hamachi-z-routerem/

To lepiej ty nie kombinuj .. Jak on pisze w wierszu poleceń "ipconfig" w IPv4 pisze mu ip .. Zawsze te ip się bierze ,ale one jest nie poprawne w stawianiu serwa(w niektórych netach (np.neostrada)

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Start>Uruchom>cmd>ipconfig jeżeli adres IPv4 zaczyna się od 192.168.... to nikt nie wbije. Jeżeli zaczyna się inaczej to zapewnie źle skonfigurwana zapora, ew. antywirus.

Opublikowano

No właśnie ew. Antywirus .. Najlepiej by było jakbyś spróbował z wyłączonym Antywirusem, bez zbędnych programów.

OndteAw.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...