Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Retail

maciora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.. Może mi ktos powiedzieć do kiedy mozna kupić Retail TMP9 ? Bedzie like

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Jeżeli masz juz 1600 g1 (no chyba, że chcesz kupić bezpośrednio za dolary). To kupienie retaila nie stanowi problemu. Zakup wygląda identycznie jak przy każdej innej broni w MP.

Logujesz się na stronę główną WR>zakładka store> potem klikasz w "pernament weapons"> następnie przy broni którą chcesz kupić klikasz "I Want this"

G1 nie podało jak na razie terminu końca wyprzedaży retaili.

#

Nie wiem. Chociaż można przypuszczać, że potrwa to dłużej niż tydzień. W końcu g1 wystawiło to między innymi z okazji swoich urodzin.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Retail na Tmp9 jest od wczoraj na stronie G1 mozesz kupic za kredyty lub bezposrednio za pienadze. A do kiedy bedzie to tego nikt nie wie po za administracja warrocka. Sry za litery ale z komy pisze i brak polskich znakow xD.

Opublikowano

To wiem , tylko do kiedy sa te bronie.. ? z Retaile,<10lat>

a nie wiecie Panowie.. czy za tydzien w nastepna sbote bedzie jeszcze do kupienia /?

Grasu Wielkie dzieki ; ]

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Mi się wydaje, że tak jak up długo będzie więc jak nie masz kasy to nazbieraj i kup sobie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...