Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zacinki

kissek09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po dołączeniu do gry mam taki problem, iż co jakiś czas zacina się (cut) postać tzn. tak jakby mi się myszka wyłączyła, postać dalej sama idzie ale nie mogę się obrócić myszką, coś jak lag i trwa 1-1,5 s. Bardzo kłopotliwe, strzelasz sie z gościem a tu cut nie możesz ruszyć bronią, postać sama idzie do przodu, im dłużej gram tym bardziej regularnie, tak jakby "stuck". Prosze o pomoc bo nie da się zbytnio grać ; /

EDIT: czasami też zrzuca mnie na lewo/prawo i ide przy ścianie chwile bez kontroli ; /

Gość patrykkos
Opublikowano

To nie jest wina myszki, tylko bug w grze, miałem tak samo, moja mycha kosztowała 115 zł :D Na Crossfire NA też tak było ale naprawili i już bez kłopotu :D Pozostaje tylko czekać aż tu naprawią :P

Opublikowano

to jakim cudem inni grają normalnie ? chcę też dodać, że jak mam uruchomionego crossfire i teraz piszę tego posta to ma on wpływ taki że nawet pisząc mam te cuty 1s ; / czekać aż naprawią to lipa bo tak to sie zbytnio grać normalnie nie da ; /

Opublikowano

Przeinstaluj grę. Usuń cały folder, ściągnij nową i zainstaluj.

Lub nie minimalizuj CF'a. Ja jak minimalizuje i uruchamiam coś w tle i włączam grę to mi czasami myszka ciężko chodzi jakby była przywiązana do jakiegoś dużego kamienia, że muszę mocniej szarpnąć żeby się odwrócić. :D

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...