Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pelerynka nożownika vs ostateczna nagroda

askolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi oto, że nie wiem czy zużyć jedyną pelerynkę na rzecz craftingu ostatecznej nagrody. poza samą pelerynką mam też dzwon zmarłego, ale to kompletne gówno i nie potrawie z tym grać.A ostateczną nagrodę chcę użyć do craftingu zamrożonego agenta.

THX za odp.

Opublikowano

Powiem Ci tyle, że zamrożony agent to gówno. ja gram z podst. nożem, według mnie najlepszy, dzwonem zmarłego i ambasadorem. Próbowałem się nauczyć grać z setem saharan spy i dzwonem zmarłego to gówno z tego wychodziło. Pozdrawiam ;D

1308908520-U361982.jpg
Gość Pexior05
Opublikowano

Ja bym zużył pelerynkę na rzecz wytworzenia ostatecznej nagrody. Dzwonem zmarłego łatwo się gra tzn. Przebierasz się za wrogiego inży, lub snjapera, odpalasz dzwon zmarłego, i jak znajdziesz potencjalną ofiarę, dźgasz. Jeśli nawet w Ciebie trafią zrobisz się niewidzialny i zrobisz wrogowi plecy.

Opublikowano

@UP

Twoja taktyka jest zerowa :(.

@topic

Pelerynka to shit, nagroda to shit, agent to pół-shit (nawet dobry, ale jak umiesz strzelac z rewolweru :s).

Graj podstawowym nożem i zwykłym zegarkiem, ew. dead ringerem, ale jak widzę nie umiesz nim grać.

Opublikowano

@2 up

właśnie oto chodzi, jak spomniał xewka, ta taktyka jest do "D" bo niewidzialność z dzwona szybko się kończy, a żeby się włączył to i tak trzeba kliknąć prawy (żeby było widać rękę z tym dzwonem) i czekać na otrzymanego hita. przez ten czas nie mogę używać broni,a jak schowam zegarek to niewidzialny się nie stanę po otrzymaniu DMG. a poza tym jak skończy mi się niewidzialność to ten zegarek wyda mnie dźwiękiem...

agent to pół-shit (nawet dobry, ale jak umiesz strzelac z rewolweru :s).
niby dlaczego miałbym dobrze strzelać z rewolweru? to tak jak każdy inny nóż tym że zamraża, i nie tracę przebrania przy dźgięciu w plecy.
Opublikowano

niby dlaczego miałbym dobrze strzelać z rewolweru? to tak jak każdy inny nóż tym że zamraża, i nie tracę przebrania przy dźgięciu w plecy.

Wut?

Strzelanie z rewolweru - gdy pyra Cię złapie (nie masz wtedy noża na 15 sekund), przy dźgnięciu tracisz przebranie jak przy każdej innej broni (prócz nagrody o.O)...

Opublikowano

Najlepszy jest podstawowy zegarek i podstawowy nóż. Jako rewolwer można wziąć ambasador/l'etranger (jakkolwiek to się pisze)/egzekutor. Mam też zamrożonego agenta, ale wkurza mnie to, że muszę czekać 15 sekund zanim mogę zaatakować, więc dobrą taktyką jest zamrożony + peleryna.

Opublikowano

@up

Szczerze nie wiem czemu nie lubicie peleryny ładuje jej się Energia szybciej i niczym się nie różni od pierwszego zegarka :P

@ topic

Nie warto ostateczna jest słaba poczekaj na drop :) , tera dość szybki jest mi się 10 iteam' ów dropi na tydzień :D

@wtf

Zestaw PRO :D :

- Grzechotnik (ewentualnie letranger)

- Gruba ryba (lub kunai krętacza)

- Peleryna Nożownika

Przepraszam za błędy w pisowni broni :P

-N3viiD-.png
Opublikowano

@UP:

Peleryna zapewnia niewidzialność na ~6 sekund, zegarek na 8. Może dlatego jej nie lubimy

Grzechotnika używa się tylko wtedy, gdy mamy zamiar zniszczyć gniazdo Inżyniera, na pole bitwy ssie.

Kunai Krętacza i Gruba Ryba dla mnie jest słabe, ale pewnie po prostu nie umiem tym grać.

Opublikowano
przy dźgnięciu tracisz przebranie jak przy każdej innej broni (prócz nagrody o.O)...
w opisie broni pisze "cichy zabójca: przy dźgnięciu w plecy nie tracisz przebrania"
Peleryna zapewnia niewidzialność na ~6 sekund, zegarek na 8.

mnie chyba te 2 sekundy uciekły, bo różnicy nie widzę, poza tym że pelerynka się ładuje jak stoję w miejscu będąc niewidzialnym ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...