Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Arena S&F Game

KrólikFunny7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz coś osiągnąć, to próbuj bez botów - jaka satysfakcja z gry, że bot zrobi to, tamto, sramto.

A jak już na siłę chcesz coś osiągnąć, np. jak jesteś w szkole lub śpisz i nie możesz włączyć kompa, a masz komórkę to fantastycznie się składa!

Shakes Fidget na komórkę - brzmi świetnie, prawda? Teraz będziesz mógł gdziekolwiek jesteś grać w tą grę i zyskiwać lepsze statystyki.

Jeśli zainteresowało Cię to, to odwiedź stronkę http://www.mpcforum.pl/topic/553460-shakes-fidget-na-komorke/page__p__3956032#entry3956032 w celu zapoznania się z moim poradnikiem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

bota używam tylko i wyłącznie do areny :) ponieważ to jest monotonne a lochy karczmę warte robię sam więc satysfakcje mi to daje a i jeszcze bije 8 lvl dla klasera to jaką da mi satysfakcje ubicie 8 lvl ^^

Opublikowano

w zakładce arena zaznaczasz używaj rankingu odznaczasz różnice lv i wpisujesz np od 2400 do 24500(nie wiem jaki u ciebie ranking) i wszystko ma grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...